Nekad i sad

Nekad najlepša Titova pionirka, a danas udata za medijskog mogula, ko je ona? (foto)

Autor:

16.08.2023 16:00

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Nekad i sad - da li prepoznajete pevačicu sa fotografije?Nekad i sad rubrika uvek izaziva dosta pažnje, možda zbog toga što mnoge poznate ličnosti izgledaju gotovo neprepoznatljivo.

Devojčica sa fotografije rođena u Beogradu, 1969. godine, gde je odrasla, a potom završila osnovnu i srednju školu. U muzičke vode uplovila je još kao tinejdžerka, a svoj prvi album snimila je 1993. godine.

Instagram

 

Prekretnica u njenoj karijeri desila se kada je snimila pesmu ”Maramče svileno” čiji je autor bio Bora Dugić.

Pročitajte Ovaj neodoljivi dečak najveću slavu stekao je ulogom u filmu Montevideo, danas važi za fatalnog zavodnika (foto)

Sa nepunih 18. godina ušla je u prvi brak i sa svojim tadašnjim partnerom dobila je sina Danijela. Ipak, ljubav je bila kratkog daha, a pevačica se nakon šest meseci razvela i postala samohrana majka.

Deset godina kasnije ona upoznaje svog sadašnjeg supruga kome je podarila ćerku Aleksandru, a koji je i njenog prvenca prihvatio kao rođeno dete. 

Pročitajte Ovako je izgledao na maturi, danas ima milione i ženu koju nikada prevario ne bi

Nakon gala venčanja 1998. godine pevačica je svoju muzičku karijeru „stavila po strani“, te se sa uživanjem posvetila ulozi supruge i majke.

Uvek je bila bezrezervna potpora svom mužu Saši Popoviću koga, kako kaže, i posle više od dvadeset godina braka voli isto kao i prvog dana.

Porodično gnezdo svili su na Bežanijskoj kosi, a sada već sasvim sigurno znate da je devojčica sa slike pevačica Suzana Jovanović.

ATA Images

 
Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading