Hande Erčel

I princeze bi joj pozavidele na ovakvoj haljini, u Kanu sve oči bile su uprte u Hande Erčel

Autor:

19.05.2024 16:01

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Haljina Hande Erčel kao stvorena je za princezeNa 77. kanskom filmskom festivalu na premijeri filma „Megalopolis” zablistala je jedna od omiljenih turskih glumica Hande Erčel.

Na crvenom tepihu pojavila se u kreaciji iste boje, a haljina Hande Erčel, po mišljenju modnih stručnjaka, pravi je izbor ukoliko želite da se osećate poput princeza.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hande Erçel (@handemiyy)

 

Model haljine koju je odabrala za dolazak na prestižni filmski festival istakla je njenu ženstvenost na sjajan način, dok je celokupan stajlnih zaokružila upečatljivim nakitom.

Crvena haljina Hande Erčel nosi potpis modne kuće „Balmain”, model je iz pre-fall kolekcije za 2023. godinu, čiji dizajn potpisuje Olivje Rusten.

Haljina Hande Erčel savršeno je išla uz ovaj nakit

Šarmantna glumica ponela je toaletu sa korsetom bez bretela, kojim je istakla dekolte, ramena i besprekorno izvajane ruke, dok donji deo ove kreacije ima retro-šik zahvaljujući suknji u obliku predimenzionirane drapirane mašne u stilu osamdesetih.

Ništa manje pažnje Hande nije privukla odabirom nakita, nosila je ogrlicu, viseće minđuše i prsten juvelirske kuće „Pomellato”, set nazvan „Il Grande Blu”.

Pročitajte Za nedelju dana 5 kilograma manje - Hande Erčel se prepolovila, dijeta je učinila svoje

Kratka ogrlica ukrašena je dijamantima i krupnim tanzanitima, a tu je i 1.676 sićušnih ljubičastih i plavih safira, koji su se svojom bojom istakli uz crvenu haljinu.

Kako je navela ova kuća, ogrlica ima 144,37 karata, prsten 26, a minđuše imaju 536 ljubičastih safira.

Komentari. (0)

Loading