Eva Longorija

Gola, a ništa se ne vidi, Eva Longorija haljinom pomera granice mode

Autor:

25.05.2024 08:24

Foto: Photo by Kristy Sparow/Getty Images

Foto: Photo by Kristy Sparow/Getty Images

Stajling Eve Longorije sa Filmskog festivala u Kanu privukao je veliku pažnju



Filmski festival u Kanu okupi svake godine bitna glumačka imena, a osim najnovijih ostvarenja, ono što se najviše komentariše je moda sa crvenog tepiha.

Jedan od najzapaženijih ove godine bio je stajling Eve Longorije koja je nekoliko dana boravila u gradu na francuskom primorju. 

Andreas Rentz/Getty Images

 

Holivudska glumica svake godine na Kroazetu donosi glamur na svoj način, a 2024. otišla je korak dalje, pa je promovisala takozvanu golu haljinu.

Zvezda serije "Očajne domaćice" već je ponela nekoliko nezaboravnih odevnih kombinacija, a njeno najnovije modno izdanje je izazvalo divljenje svih prisutnih i na trenutak bacilo i najveće zvezde u drugi plan.

Longorija je za jednu žurku na marginama Festivala odabrala jednu od svojih najsmelijih toaleta dosad. U pitanju je haljina koja je postala omiljeni trend među holivudskim zvezdama proteklih godina.

Stajling Eve Longorije je samo za hrabre dame

Glumica je ponela model koji je u potpunosti prekriven prozirnom tkaninom, a njen donji deo je lepršav i ima kratak šlep.

Cirkoni u obliku listića strateški pokrivaju određene delove delove tela, a tu je i postava i boja kože, zahvaljujući kojoj je Eva mogla da bude opuštenija u javnosti.

Pročitajte Ne, nikako! Nova frizura Eve Longorije potpuni promašaj (foto)

Reč je o toaleti brenda "Yanina Couture", koja je deo kolekcije ove kuće za proleće 2019, a ona je na pisti predstavljena sa srebrnom kapuljačom koju Eva ipak nije ponela.

Stajling Eve Longorije upotpunjen je srebrnim sandalama sa kaišićima i visokim štiklama, a kosu je podigla u visoku punđu, uz jedan izvučen pramen koji joj uokviruje lice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CFM (@cfm_style)

 

Komentari. (0)

Loading