Sloboda Mićalović

Nemoguće da je Sloboda Mićalović u ovome izašla iz kuće? (foto)

Autor:

28.04.2024 08:26

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Cipele Slobode Mićalović glavna su tema Instagrama, razlog će vas nasmejatiSloboda Mićalović, otkako se pojavila na javnoj sceni, s pravom slovi za jednu od najbolje obučenih dama.

Ipak, pre nekoliko dana cipele Slobode Mićalović privukle su veliku pažnju na društvenim mrežama, te su se mnogi zapitali da li je u pitanju neka šala ili je glumica poželela da eksperimentiše.

Jelena Jovanov/Gloria

 

U okviru Instagram storija Sloboda je podelila snimak na kojem pozira sa dve različite cipele, tačnije različite boje dok je model isti.

Ipak, nigde nije ostavila anketu ukoliko je poželela da joj pratioci pomognu u odabiru savršene obuće, pa su se mnogi zapitali da nije ovako pošla na neki događaj ili do grada.

Cipele Slobode Mićalović idealne za proleće

Cipele Slobode Mićalović baš su šik i pravi su izbor za prolećne i letnje dane, kožne sa visokom potpeticom, otvorene pete sa dva kaišića i rezbarenog dizajna.

Onaj ko je malo bolje pogledao pomenuti snimak primetio je da je označena izvesna prodavnica obuće, te verujemo da je u pitanju samo reklama.

Pročitajte Sloboda Mićalović progovorila o prevari u braku, ovo je istina

Zato nema razloga za brigu, glumica ipak nije sa dve različite cipele izašla iz kuće, a za koje se odlučila - ne znamo, verovatno je u svoj cipelarnik uvrstila oba modela.

Instagram

 

 

Komentari. (0)

Loading