Sloboda Mićalović

Sloboda Mićalović progovorila o prevari u braku, ovo je istina

Autor:

01.03.2024 19:01

Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Sloboda Mićalović prevarena, progovorila je o detaljima za medije



Ove nedelje nije prestajalo da se piše o premijeri filma „Jorgovani” koji je u glavnim ulogama ponovo spojio Slobodu Mićalović i Ivana Bosiljčića.

Novo filmsko ostvarenje prati priču glumačkog para, gde muškarac prevari partnerku, a u jednom od intervjua koji je davala poslednjih dana, saznali smo i da je Sloboda Mićalović prevarena.

Boško Karanović

 

Lepa glumica je strpljivo odgovarala na pitanja znatiželjnih novinara nakon konferencije za medije, a u jednom momentu dotakla se i prevare u braku.

Naime, tematika ovog filma negde i jeste odnos dvoje ljudi, odnosno prevara, pa su se mnogi zapitali da li je i Sloboda Mićalović na bilo koji način prevarena.

Sloboda Mićalović prevarena? Ovo je istina

Na pitanje da li ova priča najbolje opisuje sudbinu savremenih odnosa između partnera, gde sve više brakova puca zbog prevare, dramska umetnica jasno je odgovorila:

R.Z./ATAImages

 

- Bilo je i ranije razvoda i prevara, kao i u filmu „Jorgovani”, jedina razlika je u tome što je sada sve dostupno i transparentno.

Pročitajte Sloboda Mićalović u suzama - Uspeli ste! Slomili ste me

Danas se ljudi bave tuđim životima. Ta činjenica mi je u većoj meri poražavajuća nego što je bilo čiji razvod.

Ne vidim razloga zbog čega bi bilo ko zalazio u nečiji život. Ne veličamo postupke svojih junaka. Trebalo bi se stideti prevara iz filma. Veličamo ljubav, jer prava ljubav pobeđuje.

Komentari. (0)

Loading