Sloboda i Ivan

Sloboda Mićalović ne krije: Bosiljčić i ja smo odavno prešli granicu

Autor:

27.02.2024 20:01

Foto: Boško Karanović

Foto: Boško Karanović

Sloboda Mićalović i Ivan Bosiljčić više ne kriju, ovo je istina o njihovom odnosuSloboda Mićalović i Ivan Bosiljčić posle više od 15 godina ponovo su se zajedno obreli u glavnim ulogama, a film ”Jorgovani” predstavljen je u okviru glavnog takmičarskog programa 52. Međunarodnog filmskog festivala FEST.

Boško Karanović

 

Oslepeli od bliceva i ogluveli od aplauza, Katarina (Sloboda Mićalović) i Igor (Ivan Bosiljčić) susreću se jedne večeri na dodeli nagrada za najbolju domaću seriju.

Pročitajte Sloboda Mićalović i Ivan Bosiljčić zajedno pred kamerama, ovu scenu svi prepričavaju (video)

Prisutni su i ostali članovi ekipe, koji nas vode kroz zamršene odnose iz kojih nam postaje jasno da je njihov život veća melodrama od one koju su snimali.

Sloboda Mićalović i Ivan Bosiljčić nisu samo kolege već i jako dobri prijatelji, a glumica je pred kamerama televizije Prva otkrila da su njih dvoje odavno prešli granicu toga šta ljudi misle.

Pročitajte Nije joj bilo suđeno da postane gospođa Bosiljčić - Ova atraktivna plavuša bila je Ivanova devojka

- Boske i ja imamo toliko poverenja jedno u drugog da smo mi davno prešli tu granicu šta ko misli i da li mene partner sada procenjuje i da li sam ja dobro odigrala ili nisam. 

Mi smo nekako otišli u neki drugi nivo, gde možemo da se toliko zaigramo da nama bude lepo, da mi budemo zadovoljni scenom, kasnije i reditelj, a nadamo se i publika - priznaje ona.

Komentari. (0)

Loading