Ivan Bosiljčić

Nije joj bilo suđeno da postane gospođa Bosiljčić: Ova atraktivna plavuša bila je Ivanova devojka (foto)

Autor:

18.09.2023 13:00

Foto: Petar Đorđević

Foto: Petar Đorđević

Devojka Ivana Bosiljčića bila je prelepa balerina, ludo su se voleli, ali sudbina je htela drugačijePripadnice lepšeg pola Ivana Bosiljčića naprosto obožavaju.

Njegova i Jelenina ljubavna priča jedna je od najlepših, međutim, malo ko zna da su oni nakon godinu dana veze raskinuli na neko vreme, a onda su obnovili romansu jer su shvatili da su jedno drugom suđeni.

Ata Images

 

U periodu dok nije bio sa Jelenom, Ivan je započeo romansu sa poznatom balerinom Lidijom Novaković.

Pročitajte Nakon što je ostavila Ivana Bosiljčića, Jelena Tomašević mu posvetila ovu svoju baladu

Spojio ih je mjuzikl „Cigani lete u nebo“, u kome je Ivan igrao glavnog junaka, dok je Lidija bila deo baletske postavke, piše HELLO!. Njihova romansa trajala je nekoliko meseci, a onda je svako krenuo svojim putem.

Bivša devojka Ivana Bosiljčića i dalje se bavi baletom i to u Pozorištu na Terazijama, a njen profil na Instagramu svedoči da je atraktivnija nego što je bila pre deset godina.

Pročitajte Venčanje godine - Ovako je izgledao poseban dan Ivana Bosiljčica i Jelene Tomašević

Prelepa Pančevka i popularni glumac nikada se nisu pojavljivali u javnosti jer je ljubav manje - više bila tajna. O razlogu prekida ne zna se puno, osim da je veza posle nekoliko meseci doživela svoj krah. 

Bosiljčić se posle izvesnog vremena pomirio sa Jelenom, a 2011. godine stali su pred matičara. Kao kruna njihove ljubavi na svet je došla neodoljiva devojčica Nina

Komentari. (0)

Loading