Gloria saznaje

I oni su se rastajali: Koga je Ivan Bosiljčić ljubio u periodu krize sa Jelenom Tomašević

Autor:

09.02.2022 19:00

Foto:

Foto:

Bivša devojka Ivana Bosiljčića bila je prelepa balerina.



Popularni glumački par Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević dugo godina važe za jedan od najskladnijih na domaćoj sceni. Njihova ljubav dogodila se u zenitu karijera, mladih i uspešnih umetnika, no pod pritiskom u jednom trenutku je pukla.

Miloš Nadaždin

 

Kada su se rastali Jelena je silno patila, a kako je svojevremeno govorila za medije, u to vreme Sergej Ćetković ponudio joj je pesmu "Da mi je da mi se vrati", koju ona, skrhana emocijama tada nije mogla da otpeva.

Bivša devojka Ivana Bosiljčića s kojom je pokušao da preboli Jelenu

Ivan je sa druge strane, Jelenu pokušao da preboli na drugi način. Kako se tada šuškalo, baš u vreme velike emotivne krize sa Jelenom, Ivan Bosiljčić otpočeo je romansu sa Lidijom Novaković, mladom balerinom, koju je upoznao u "Pozorištu na Terazijama", dok su zajedno radili na predstavi "Cigani lete u nebo".

Pročitajte Sekund do zagrljaja: Ivan Bosiljčić sa njegovim mezimicama na svetom mestu, povod je predivan

Mlada balerina rodom iz Pančeva, koja još uvek igra u "Pozorištu na Terazijama" posle samo nekoliko meseci tajne romanse postala je bivša devojka Ivana Bosiljčića.

Glumac koji je shvatio da ljubav prema Jeleni ne jenjava dao je sve od sebe da je osvoji. Usledilo je tajno pomirenje sa Jelenom, romantična veridba u Parizu, a zatim su se 2011. jedno drugom zakleli na večnu ljubav. Od tada, odnos krunisan ćerkom Ninom nije više prolazio kroz krize, a njih dvoje postali su jedan od najstabilnijih parova na javnoj sceni.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Докле?

10.02.2022 12:02

Како вас није страх и стид од Бога? Човек је ожењен и има дете, прекините са овакви објавама, непотребне су и могу повредити друге!