Ivan i Lidija

Nije joj bilo suđeno da postane gospođa Bosiljčić: Ova atraktivna plavuša bila je Ivanova devojka (foto)

Autor:

28.02.2023 13:46

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Devojka Ivana Bosiljčića bila je prelepa balerina, sudbina nije htela da ona postane njegova supruga, evo i gde je poznata balerina danas



Pripadnice lepšeg pola Ivana Bosiljčića naprosto obožavaju. Njegova i Jelenina ljubavna priča jedna je od najlepših, ali javnost malo zna da su nakon godinu dana veze njih dvoje raskinuli na neko vreme, a onda su obnovili romansu jer su shvatili da su suđeni jedno drugom.

U tom periodu prekida, Ivan je bio u vezi za prelepom Lidijom

Pročitajte Obožavate ga u seriji "Igra sudbine" - Da li ste znali da je ovaj zavodnik brat Ivana Bosiljčića? (foto)

Instagram

 

Sa balerinom Lidijom Novaković upoznao je dok je radio na mjuziklu „Cigani lete u nebo“, u kome je Ivan igrao glavnog junaka, a Lidija bila deo baletske postavke, piše HELLO!.

Bivša devojka Ivana Bosiljčića i dalje se bavi baletom i to u Pozorištu na Terazijama, a njen profil na Instagramu svedoči da je atraktivnija nego što je bila pre deset godina.

Pročitajte Venčanje godine - Ovako je izgledao poseban dan Ivana Bosiljčica i Jelene Tomašević

Prelepa Pančevka i popularni glumac nikada se nisu pojavljivali u javnosti jer je ljubav manje-više bila tajna. O razlogu prekida ne zna se puno, osim da je veza posle nekoliko meseci doživela svoj krah. 

Ivan se posle izvesnog vremena pomirio sa Jelenom, uskoro su stigle i vesti o prinovi, a 2011. godine stali su pred matičara. Od tada je sve bajka. 

Ata Images

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading