Braća Bosiljčić

Obožavate ga u seriji "Igra sudbine": Da li ste znali da je ovaj zavodnik brat Ivana Bosiljčića? (foto)

Autor:

09.12.2022 15:14

Foto:

Foto:

Brat Ivana Bosiljčića je on, iznenadićete se jer ga gledate skoro svakog dana na malim ekranimaDa se se rođeni brat Ivana Bosiljčića zove Dragan i da živi u Užicu to je javnost i te kako znala. Glumac je veoma vezan za svoje najmilije, pa se trudi da svaki slobodan trenutak provede sa porodicom. Supruga Jelena Tomašević i ćerka Nina oduševljeno odlaze u Ivanovo rodno mesto, gde uživaju u netaknutoj prirodi. 

Pročitajte Ivan Bosiljčić doneo neočekivanu odluku - Zbog čega se odlučio na ovaj potez?

Instagram

 

Međutim, da Ivan ima još jednog brata i da je popularan glumac, malo ko je znao. Naime, u medijima se pojavila informacija da brat Ivana Bosiljčića Milan Bosiljčić, koga publika uživa da gleda u seriji "Igra sudbine".

Pročitajte Venčanje godine - Ovako je izgledao poseban dan Ivana Bosiljčica i Jelene Tomašević

Instagram

 

Ivan i Milan zaista jesu braća i to od strica, što je glumac jednom prilikom priznao i detaljno objasnio u kakvom su srodstvu njih dvojica. 

- Nas dvojica smo rođaci, tačnije četvrto koleno. Kada su naši došli iz Hercegovine, oni su svi živeli zajedno. Sto godina su živeli u komuni zajedno, a i dan-danas se potpomažu - rekao je Milan, koji je uvek naglašavao da mu je upravo Ivan puno pomogao da se spremi za svoju prvu ulogu u seriji "Jelena".

Instagram

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading