Ivan Bosiljčić doneo neočekivanu odluku - Zbog čega se odlučio na ovaj potez?

Autor:

06.02.2021 12:30

Foto:

Foto:



Ivan Bosiljčić u poslednje vreme nizao je uspešne uloge na filmskom planu, njegova popularnost vrtoglavo je rasla, a početkom ove godine trebalo je da krene u realizaciju brojnih projekata koji bi njegovo ime probili na sam vrh domaće scene.

Ipak pošast sa kojom se borimo već godinu dana, nije zaobišla ni Bosiljčića, glumac je jutros dobio potvrdu da je pozitivan na korona virus, istog trenutka obratio se obožavaocima i oktrio šta će biti s planiranim projektima za ovaj mesec, ali i kako se oseća nakon potresnog saznanja.

- Dragi moji, večerašnja predstava u Madlenianumu moraće da prođe bez mene. Kao i 'Naše veče' 14. februara u Kombank dvorani i moje pozorišne predstave planirane za ovaj mesec. Test na kovid mi je pozitivan, u toku narednog perioda oporavljaću se u kućnoj izolaciji. Imam simptome, pod nadzorom sam dobrih lekara - pručio je Ivan, te otkrio da niko od njegovih bliskih kolega, ali ni članova porodice nije tesitran pozitivno na pomenuti virus.

- Izuzetno mi je važno da niko od preko 30 kolega sa kojima sam svakodnevno bio na probama u Narodnom pozorištu, Madlenianumu i Kombanku nije zaražen. Takođe, moji ukućani su zdravi. Hvala vam na razumevanju. Da se uskoro vidimo u zdravlju. Čuvajte se - poručio je glumac.

Pročitajte i Ivan Bosiljčić napustio je Urgentni centar, pa poručio: Nemoćni smo pred lekarima!

Ivan Bosiljcici, foto: Sasa Mihajlovic

Kako je sam glumac poručio, nema razloga za brigu, nalazi se u stabilnom stanju, te će svi njegovi obožavaoci koje je ova vest izuzetno zabrinula moći da odahnu. Uz podršku svoje supruge, koja je uvek bila uz njega u teškim momentima, Bosiljčić će prebroditi i ovu pošast, a mi se radujemo narednim projektima u kojima ćemo uživati u Ivanovom neverovatnom taletnu i nesvakidašnjoj harizmi.