Kendal Džener uživa u njegovom zagrljaju - Manekenka osvojila srce poznatog košarkaša! (foto)

Autor:

16.02.2021 11:00

Foto:

Foto:Emotivni život atraktivne manekenke Kendal Džener oduvek je izazivao veliku pažnju. Svoju slavu stekla je učešćem u rijalitiju 'Keeping up with the Kardashians', a karijeru je nastavila da gradi na osnovu svog neverovatnog izgleda ali i istančanog ukusa za modu.

Međutim, neretko je novinske stupce punila i kontraverznim vezama, uglavnom sa zvezdama najbolje košarkaške lige na svetu. Ipak čini se da je ovog puta, Kendal konačno pronašla mirnu luku, pored 24-godišnje NBA zvezde Devina Bukera.

Kendal Džener, foto: Instagram prntscr

Naime, o njihovoj ljubavi govori se već duže vreme, a ni Kendal ni Devin nisu demantovali pomenute navode. Ipak, poslednjim fotografijama, par je odlučio da svoju vezu potvrdi i javno. Kendal je na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju s Devinom, a pored nje stavila je i emotikon srca. Košarkaš je pored zajedničke fotografije sa piknika, objavio i video snimak s Kendal, na kom se ona igra sa psom.

Pročitajte i Stopama sestara Kardašijan: Kendal Džener lansirala novi brend (foto/video)

Devin Buker i Kendal Dener, Foto: Instagram prntscr

Ni sa jedne strane nema nekih velikih očekivanja ili ludih obaveza - rekao je izvor blizak paru za strane medije, te je potvrdio da je novopečeni par presrećan. Njihovi obožavaoci s oduševljenjem su prihvatili vesti, te su se komplimenti nizali jedan za drugim.

Podsećanja radi, nagađanja o njihovoj ljubavnoj vezi počela su prošle godine, kada su Devin i Kendal paparaci fotografisali na jednom odmaralištu u Arizoni. Od tada kad kad bi se pojavila vest o njihovoj romansi, ipak par se nije oglašavao, sve do sada.

Pročitajte i Nova ljubav Kendal Džener

Kendal Džener, foto: Instagram prntscr