Konačno stavili tačku na brak, Elena i Jugoslav Karić potpisali papire za razvod?

Autor:

10.02.2021 23:38

Foto:

Foto:Razvod Elene i Jugoslava Karića glavna je tema domaćih medija već mesecima. Nagađađanja je podstakao potez Elene, koja je sa svog Instagram naloga obrizala prezime Karić. Od tada, pa sve do danas glasine o njihovom razvod ne jenjavaju, a kako prenose brojni domaći mediji Elena i Jugoslav već su nastavili sa svojim emotivnim životom.

Ipak, ako je verovati navodima domaćih medija, Elena i Jugoslav i definitivno su stavili tačku na svoj brak, potpisavši papire za razvod jutros u 9:45.

- Elena i Jugoslav su odavno rastavljeni, a danas je samo došlo do zvaničnog okončanja bračne zajednice. Oni su se razveli jutros u 9.45 časova sporazumnim dogovorom - otkrio je izvor blizak paru za "Republiku".

Elena i Jugoslav venčali su se u martu 2005. godine, a sada su, nakon 15 godina braka odlučili da na isti stave tačku.

Kako izvor dalje navodi, bračni par Karić rasprodao je gotovu svu zajedničku imovinu, plac na Kosmaju, kao i restoran u centru Beograda. Elena je nedavno kupila imanje u Toskani, gde će, po svemu sudeći otpočeti potpuno novo životno poglavlje.

Pročitajte i Brak Elene i Jugoslava Karića u ozbiljnoj krizi: Da li je ovaj muškarac razlog nesuglasica?

View this post on Instagram

 

A post shared by Eʅҽɳα Kαɾαɱαɳ (@elenakaraman.essenceofliving)

Iako su navodi o njihovom razvodu sve učestaliji, Elena i Jugoslav i dalje se nisu javno oglašavali povodom ovih glasina, te su ostali dosledni odluci da stvari iz privatnog života sačuvaju samo za sebe.