Elena Karić spremna je za novi početak: Počastvovana sam! (foto)

Autor:

26.01.2021 19:30

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:ataimages, instagram

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:ataimages, instagramElena i Jugoslav Karić u zadnje vreme izazivaju mnogo pažnje u domaćim medijima. O njihovom razvodu sve češće se piše, a njih dvoje i dalje odbijaju da komentarišu pomenute navode.

Odluka da svoj porodični dom na Kosmaju, u kome su provodili mnogo vremena sa svojim sinovima, proda Jeleni Đoković mnoge je iznenadila, a sada je Elena spremna za potpuno novi početak.

Na svom 'Instagram' profilu Elena je otkrila da je postala vlasnica novog imanja, koje u svom sastavu ima i šumu u kojoj ona već uživa.

- Počastvovana sam što sam vlasnica ovog magičnog parčeta zemlje. Novi dom, novi počeci - napisala je ona na svom 'Instagram' storiju.

Pročitajte i Elena Karić nije jedina naslednica poznate dizajnerke: Ovako izgleda mlađa ćerka Verice Rakočević (foto)

Elena Karic, foto: Instaprntscr

Novi dom Elena će potpuno prilagoditi svojim željama, a sve će biti uređeno prema njihovim porodičnim zahtevima, kako bi ona i njena porodica potpuno uživali u čarima novog poseda. Novi početak možda će značiti još jednu šansu za oporavak njihovog braka. Ipak, poznata dizajnerka enterijera, koja je sa svog profila na društevnim mrežama nedavno uklonila prezime Karić možda želi novi početak samo za sebe, daleko od svog supruga, što ćemo videti u narednom periodu.

Pročitajte i Elena Karaman Karić podržala žene: Provokativnom fotografijom poslala snažnu poruku (foto)

Elena Karic, foto: Instaprntscr