Elena Karaman potvrdila glasine? Nakon razvoda, vreme provodi sa njim (foto)

Autor:

19.02.2021 21:00

Foto:

Foto:



Poslednjih meseci tema o kojoj se mnogo pisalo i pričalo je brak i razvod Elene Karaman i Jugoslava Karića. Dok je javnost brujala o njihovom odnosu, oni su vešto skrivali svoje probleme od očiju javnosti.

Prošle nedelje su priče o neslaganju supružnika i razvodu potvrđene, bračni par je stavio tačku na deceniju i po dug zajednički život.

,,Posle niza turbulencija koje su imali tokom više od petnaest godina bračnog života, Elena i Jugoslav su rešili da stave tačku na brak. Shvatili su da njihovi pogledi na budućnost nisu isti, te da više ne mogu da žive zajedno pod istim krovom. Zato Jugoslav već mesecima živi u strogom centru grada, u blizini restorana koji su pre nekoliko godina otvorili zajedno. U blizini tog stana nalazi se i dom njegovog brata Simona Karića. Par već neko vreme ne može da se izbori s razlikama i nesuglasicama" - pisao je Blic u prethodnom periodu.

I dok formalno nije došlo do rastave, Elena je povezivana sa novim muškarcem, Dušanom Reljinom, ali se ona tim povodom nije oglašavala.

Tokom jučerašnjeg dana, Elena je na svom Instagram profilu podelila nekoliko video zapisa na kojima njen sin i Dušan sviraju gitaru, odnosno bubnjeve.

Pročitajte još: Konačno stavili tačku na brak, Elena i Jugoslav Karić potpisali papire za razvod?

,,Rokenrol u kući" - napisala je Elena, želeći javnosti da prikaže da se njen sin dobro slaže sa njenim novim izabranikom.