Milica i Žarko

Odlučili da stave tačku na nagađanja: Milica Milša i Žarko Jokanović progovorili, ovo je razlog zbog koga su napustili Igru sudbine

Autor:

05.12.2022 18:45

Foto:

Foto:

Nakon što se medijima pronela vest da Žarko Jokanović i Milica Milša napuštaju seriju „Igra sudbine“, konačno su se oglasili i razjasnili šta se krije iza prestanka saradnje sa televizijom „Prva“Prethodnih nekoliko nedelja popularna serija „Igra sudbine“ u centru je medijske pažnje, nakon što su scenarista Žarko Jokanović i Milica Milša objavili da više neće biti deo ovog projekta.

Pročitajte: Pristala da se uda, iako se pre toga nisu ni poljubili - Neobična ljubavna priča Milice Milše i Žarka Jokanovića

Petar Đorđević

 

Nakon ove informacije i brojnih spekulacija koje su pratile njihov odlazak iz hit serije, bračni par je konačno odlučio da se oglasi i razjasni šta je bio povod za prekid saradnje.

- Petsto dvadeset i sedam napisanih epizoda na više od 18.500 strana je moj rezultat. Petsto dvadeset i sedam snimljenih epizoda je Miličin rezultat u ulozi sjajne, omiljene i nezamenljive Ade Kanački. U pitanju je najdugovečnija i najgledanija serija. Tome je došao kraj i na to je stavljena tačka. Nikada se nismo valjali po medijskom ili bilo kakvom drugom blatu, pa nećemo ni sad. Ne želimo da se bavimo lažima, podmetanjima i spletakama. Imamo svoje principe i njima se rukovodimo. Idemo dalje, srećni zbog uspeha koji smo napravili, kao i zbog onoga što ćemo ubuduće raditi – rekao je Žarko Jokanović za TV Novele.

Pročitajte: Ljubav je jedno, biologija drugo - Milica Milša objašnjava kako je Žarko Jokanović prihvatio njenog sina

Prema pisanju domaćih portala, Žarko Jokanović i Milica Milša uveliko rade na novom projektu, a detalje o njihovom narednom angažmanu fanovi željno iščekuju.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading