Žarko Jokanović

Napustio seriju Igra sudbine, Žarko Jokanović besan kao nikad: Diletantni, ljudi sa dva grama mozga! (foto)

Autor:

19.01.2023 11:00

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Žarko Jokanović besan, prvo je nedavno napustio seriju Igra sudbine, a sada se oglasio i putem Instagrama



Krajem prošle godine gledoci su sa nevericom primili informaciju sa su Milica Milša i Žarko Jokanović napustili seriju "Igra sudbine". Televizijski projekat, koji je oduševio javnost, zaista je ostao bez glavne junjakinje i scenariste. Ekskluzivno za TV Novele Jokanović je u decembru potvrdio odlazak iz najgledanije domaće serije.

Pročitajte Milica Milša i Žarko Jokanović progovorili, ovo je razlog zbog koga su napustili Igru sudbine

ATA Images

 

- Petsto dvadeset i sedam napisanih epizoda na više od 18.500 strana je moj rezultat. Petsto dvadeset i sedam snimljenih epizoda je Miličin rezultat u ulozi sjajne, omiljene i nezamenljive Ade Kanački. U pitanju je najdugovečnija i najgledanija serija. Tome je došao kraj i na to je stavljena tačka. Nikada se nismo valjali po medijskom ili bilo kakvom drugom blatu, pa nećemo ni sad. Ne želimo da se bavimo lažima, podmetanjima i spletakama. Imamo svoje principe i njima se rukovodimo. Idemo dalje, srećni zbog uspeha koji smo napravili, kao i zbog onoga što ćemo ubuduće raditi - rekao je Žarko u ekskluzivnoj izjavi za TV Novele.

Besan Žarko Jokanović ne želi da ćuti 

Serija je nastavila dalje da se snima, a Žarko Jokanović se oglasio nakon emitovanja poslednje epizode, koju su pisali novi scenaristi i uputio im je nikad žustrije prozivke. Naime, na samom kraju lik koji tumači Milica, Ada Kanači, je preminula, ali je na sahrani došlo do stravične greške.

Pročitajte Milica Milša nakon strepnje za suprugom - Korona je bukvalno ruski rulet

ATA Images

 

- O diletantima i onima oko njih, koji nakon skoro 600 epizoda ne znaju pravo ime glavne junakinje. Sa 2 grama mozga i 2 slova viška - napisao je Jokanović na Instagramu.

Žarka je očigledno razbesnela scena u kojoj porodica sahranjuje nekadašnju glavnu junakinju Adu Kanački, jer se scenaristima desila omaška budući da je na krstu umesto imena "Adriana Kanački" bilo ispisano "Andrijana Kanački".

Instagram

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading