Žarko Jokanović

Žarko Jokanović rastužio javnost: Gluma više nije za mene, treba gledati napred

Autor:

11.02.2023 14:30

Foto: Dalibor Danilović

Foto: Dalibor Danilović

Žarko Jokanović rastužio javnost više nećemo imati prilike da ga vidimo kao glumca



Žarko Jokanović sa suprugom, glumicom Milicom Milšom, započeo je novi projekat, nakon napuštanja serije “Igra sudbine”. Žarko je napisao novu seriju pod nazivom “Zakopane tajne”, a glavni lik tumači upravo Milica.

Pročitajte Napustio seriju Igra sudbine, Žarko Jokanović besan kao nikad - Diletantni, ljudi sa dva grama mozga! (foto)

Ata Images

 

 

 

Žarko je objašnjava da nije bilo teško osmisliti novu ulogu, Lale Doder, za Milicu nakon već kultne Ade Kanački.

- Milica igra dizajnerku parfema, a njen omiljeni cvet je lala, pa sam došao na ideju da se zove Lala. Ona je potomkinja stare ruske plemićke porodice Vigotski, koja je ovde došla nakon Oktobarske revolucije, i nastavlja da se bavi zanatom svojih predaka - ispričao je Jokanović za Kurir.rs.

Pročitajte Odlučili da stave tačku na nagađanja - Milica Milša i Žarko Jokanović progovorili, ovo je razlog zbog koga su napustili Igru sudbine

 

 

Dramaturg dodaje da je inspiraciju za novu seriju našao u životu, i da su to sve životne situacije ispričane na drugačiji način, te mu posle "Igre sudbine" nije bilo teško da napiše "Zakopane tajne".

- Naravno, to je kao da upoznajete planetu novih ljudi. Imam dobru memoriju i pravim sebi neke šeme u odnosima. Uživam da im dajem imena, ali i karaktere. Lepo je igrati se.

Na pitanje da li gleda seriju "Igra sudbine", Žarko je odgovorio:

- Za mene je to prošlost i više se time ne bavim. Uvek treba gledati napred. Ponosan sam na tih 600 epizoda koje su bile najgledanije.

Pročitajte Dugo je nije bilo, a onda je zablistala u glavnoj ulozi i ponovo osvojila srca publike - Milica Milša otkriva kako je biti u cipelama Ade Kanački!

 

 

Žarko Jokanović otkriva da li ćemo ga u novoj seriji videti i kao glumca.

- Mislim da nećete (smeh). Sledeće godine slavim 50 godina od prvog pojavljivanja na filmu ("Užička republika") i red je da to možda nekako obeležim. Probao sam ponovo da glumim, ali nikad ne bih bio glumac. Nije mi problem da napišem celu seriju. Napisao sam 18.500 strana "Igre sudbine", ali, verujte, imao sam u njoj dve scene da snimim i to mi je bilo nešto tako strašno i stresno. Gluma nije više za mene - zaključio je suprug Milice Milše.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Šomi

12.02.2023 05:57

Iznajmi tezgu na pijaci ,to ti najbolje ,,paše,, paprike pardajz ,kupus......