Lidija Novaković

Pre 20 godina bila je prava lepotica, a evo kako danas izgleda bivša devojka Ivana Bosiljčića (foto)

Autor:

11.01.2024 13:55

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Devojka Ivana Bosiljčića bila je prelepa balerina, ludo su se voleli, ali sudbina je htela drugačijeLjubavna priča Ivana Bosiljčića i Jelene Tomašević jedna je od najlepših, međutim, malo ko se seća da su njih dvoje posle godinu dana veze raskinuli na neko vreme, da bi potom obnovili romansu.

Ata Images

 

U periodu dok nije bio sa Jelenom Ivan je započeo romansu sa poznatom balerinom Lidijom Novaković.

Pročitajte Nakon što je ostavila Ivana Bosiljčića, Jelena Tomašević mu posvetila ovu baladu

Spojio ih je mjuzikl „Cigani lete u nebo“, u kome je Ivan igrao glavnog junaka, dok je Lidija bila deo baletske postavke, piše HELLO!. Njihova romansa trajala je nekoliko meseci, a onda je svako krenuo svojim putem.

Bivša devojka Ivana Bosiljčića diplomirala je na Fakultetu za kulturu i medije na Megatrend univerzitetu u Beogradu. Pohađala je brojne seminare i master klasove u zemlji i inostranstvu, a 2014. godine bila je stipendista američke škole „Jacob’s Pillow“. 

- Čet Voker me je na jednoj audiciji u Srbiji izabrao i pozvao da učestvujem u letnjoj akademiji u Americi. Ovaj način usavršavanja je jedinstven i originalan, odvija se samo u okviru umetničke škole „Jacob’s Pillow”, a postignuti rezultati tokom rada prezentuju se na sceni u okviru festivala igre.

Saradnja sa njim je izuzetno obogatila moje igračko iskustvo. Pored toga, imala sam sjajnu priliku da kasnije nastavim usavršavanje u Njujorku u „Broadwey dance” centru i „Alvin Ailey” teatru - rekla je ona, a prenosi zadovoljna.rs.

Lidija od 2018. godine postaje stalni član baletskog ansambla Pozorišta na Terazijama, a njen profil na društvenoj mreži Instagram svedoči da je atraktivnija nego što je bila pre deset godina.

Pročitajte Venčanje godine - Ovako je izgledao poseban dan Ivana Bosiljčića i Jelene Tomašević

Prelepa Pančevka i popularni glumac nikada se nisu pojavljivali u javnosti jer je ljubav manje-više bila tajna. O razlogu prekida ne zna se puno, osim da je veza posle nekoliko meseci doživela krah. 

 

Bosiljčić se posle izvesnog vremena pomirio sa Jelenom, a 2011. godine stali su pred matičara. Kao kruna njihove ljubavi na svet je došla neodoljiva devojčica Nina

Komentari. (1)

Loading
Zoka

12.01.2024 11:22

Ova Jelena takve promašaje ima u odevanju,prava tetka.