Jelena Tomašević

Nakon što je ostavila Ivana Bosiljčića, Jelena Tomašević mu posvetila ovu svoju baladu

Autor:

09.07.2023 20:30

Foto: Boško Karanović

Foto: Boško Karanović

Pesma Jelene Tomašević posvećena Ivanu Bosiljčiću nakon raskidaJelena Tomašević i Ivan Bosiljčić važe za jedan od najskladnijih parova unutar srpskih umetničkih krugova.

Slavni par u braku je čitavu deceniju, a malo ko zna da su njih dvoje pre venčanja raskinuli na neko vreme, a onda obnovili romansu jer su shvatili da su suđeni jedno drugom.

Miloš Nadaždin

 

Gostujući u emisiji kod Aleksandre Jeftanović i Boška Jakovljević slavna pevačica je otkrila nepoznate detalje o raskidu, a potom i pomirenju sa sadašnjim suprugom.

Pročitajte Nije joj bilo suđeno da postane gospođa Bosiljčić - Ova atraktivna plavuša bila je Ivanova devojka

- Desilo se to pre više od 10 godina. Ivan i ja smo se zabavljali i pod pritiskom medija smo se razišli. Svako je imao neku svoju priču, svoje mišljenje na to: treba ili ne treba.

I baš tada Sergej Ćetković, moj dragi kolega sa kojim se i privatno družim, nazvao je da mi kaže kako mi je napisa

Pusti mi on pesmu "Da mi je da mi se vrati moj dragi". Kažem ja: "Ne dolazi u obzir ja njemu da pevam: "Da mi je da mi se vratiš" - ispričala je Jelena kroz smeh. 

Pročitajte Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić - Ljubomora je razorna

- Stvarno, ja da ispadam jadnica, neću da pevam ovu pesmu. I prođe neko vreme, bogami, mislim oko dve godine, Ivan i ja smo se već pomirili i jednom prilikom mu kažem: "E, da ti pustim šta mi je Sergej napisao, a nisam nikad otpevala".

Miloš Nadaždin

 

Pesma Jelene Tomašević se na prvo slušanje dopala Ivanu, a publika je na koncertu zajedno sa pevačicom peva od prvog do poslednjeg stiha.

- Doživela je ta pesma neverovatan uspeh, na koncertima je neverovatno emotivno doživljavaju. Da li su ljudi čuli ovu priču ili nisu, to ne znam, ali svako se pronašao u ovim stihovima - zaključila je.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading