Jelena Tomašević

S Bočelijem u Abu Dabiju: Ponos, čast i zadovoljstvo

Autor:

08.11.2022 12:15

Foto:

Foto:

Veliki uspeh Jelene Tomašević



Jelena Tomašević ponovo će nastupiti sa najpoznatijim svetskim tenorom Andreom Bočelijem. Njih dvoje će uz pratnju Simfonijskog orkestra RTS-a pevati u Abu Dabiju 24. novembra. Dvoje umetnika već su oduševili beogradsku publiku na otvaranju "Belgrade River Festa", a pevačica je tu vest dočekala s nevericom i ogromnom radošću zbog toga štojoj se ostvario san. Zatim su usledili uzbuđenje i velika odgovornost, a  pevačica je izjavila da je uzbuđenje kad je čula da je baš ona izabrana teško opisati rečima. 

U početku neverica, pa ogromna radost, a onda uzbuđenje i velika odgovornost. Ostvario mi se veliki san star sedamnaest godina koliko se bavim muzikom, i zaista sam neizmerno zahvalna na ovom velikom trenutku u mojoj karijeri i životu koji nikada neću zaboraviti. Andrea je jedan  od onih ljudi koji dokazuju da su najveće zvezde najprirodnije i najnormalnije osobe. Nasmejan, srdačan, prizeman, džentlmen u svakom smislu. Kako na sceni, tako i van nje- otkrila je tada Jelena. 

Uz ogromnu radost zbog novog susreta i saradnje sa slavnim Italijanom, Jelena je istakla da joj je uvek čast i zadovoljstvo da predstavlja svoju zemlju na svetskim pozornicama.

Pročitajte i: Venčanje godine- Ovako je izgledao poseban dan Ivana Bosiljčica i Jelene Tomašević

Marko Obradović

 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading