Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić: Ljubomora je razorna

Autor:

13.12.2021 14:15

Foto:

Foto:

Pošto su obeležili desetogodišnjicu braka, pevačica Jelena Tomašević i glumac Ivan Bosiljčić otkrivaju tajnu svog stabilnog i skladnog odnosa, koje vrednosti prenose na kćerku Ninu i kako ljubomora može imati razorno dejstvo na vezu dvoje ljudiPop pevačica Jelena Tomašević (38) i glumac Ivan Bosiljčić (42) nedavno su obeležili desetogodišnjicu braka. Kako kažu, ta prva decenija bračnog odnosa im je proletela, a najbolje merilo za taj munjeviti protok vremena im je desetogodišnja kćerka Nina. Dok se oboje vraćaju svojim profesionalnim obavezama, Jelena koncertima i novom albumu koji uskoro objavljuje, a Ivan predstavi “Vlast” u Narodnom pozorištu i snimanjima u Rusiji, za Gloriju ističu da su tokom protekle dekade zajednički rasli i sazrevali.

Pročitajte i Jelena Tomašević emotivnim rečima iznenadila supruga - Sada me, valjda, razumeš

Foto; Nebojša Babić

 

Ove godine ste obeležili 10 godina braka. Kakva je to decenija bila za vas dvoje?

Jelena: Teško mi je da poverujem da je prošlo već deset godina. Iskreno, proletele su. To najbolje mogu da vidim kad pogledam našu Ninu, koja je već velika devojčica. Najlepše od svega je što smo rasli i sazrevali zajedno.

Koliko ste oboje sazreli tokom protekle decenije?

Ivan: Za ovih 10 godina smo se setili kako je biti dete, što je i lepo i teško istovremeno. Neki događaji iz detinjstva koje sam davno zaboravio ponovo su mi došli u srce. Zapravo je to dobra šansa da svoje nerazjašnjene stvari iz perioda kad ste bili mali sebi sad objasnite iz zrelosti odraslog čoveka, kao što biste objasnili svom detetu.

Pročitajte i Emotivni suprug Ivan Bosiljčić oduševio suprugu Jelenu Tomašević - Srećan ti rođendan srećo!

Foto; Nebojša Babić

 

Je li tokom tih 10 godina bilo i nekih kriza? Kako ste ih prevazilazili?

Ivan: U protekloj deceniji bilo je mnogo svetskih kriza, ali nijedna, bogu hvala, nije uticala na nas.

Ima li ljubomore u vašem odnosu i kako reagujete na nju?

Jelena: Smatram da ljubomora nije pokazatelj velike ljubavi, iako je trend da se ona predstavlja kao sastavni deo svake veze i kao obavezan pokazatelj prisnosti. Ljubomora može da znači samo jedno, da postoje nedostatak ljubavi i emotivna zapostavljenost. To je tema koju ne treba banalizovati nego treba razmisliti o tome zašto se ljubomora pojavila i uraditi sve da se ona ublaži. Iz iskustava meni bliskih ljudi, videla sam da ljubomora ume da bude razorna i da može dovesti do kraha veze.

Ivan: Potpuno se slažem. Pojavljivanje ljubomore još se možda bolje vidi na primeru porodica sa više dece. Uvek se ljubomora prema bratu i sestri razvija kod deteta na koje nije usmereno dovoljno ljubavi i koje je zapostavljeno od strane roditelja.

Kako se nosite sa razdvojenošću kada je Ivan u Rusiji? Jeste Ii razvili neke mehanizme za prevazilaženje nostalgije kada niste zajedno? Ceo intervju pročitajte u našoj Gloriji!

Foto; Nebojša Babić

 

Komentari. (0)

Loading