Jelena i Ivan

Zajednički koncert pao u drugi plan, Jelenine reči odzvanjaju: Razišli smo se zbog pritiska

Autor:

23.05.2024 20:01

Foto: mateja stanisavljevic, antonio ahel / ata images

Foto: mateja stanisavljevic, antonio ahel / ata images

Izjava Jelene Tomašević privukla pažnju javnosti



Ivan Bosiljčić i njegova supruga važe za jedan od najskladnijih parova u srpskim umetničkim krugovima. Upravo iz tog razloga je izjava Jelene Tomašević mnoge iznenadila. 

Miloš Nadaždin

 

Ivan i Jelena u braku su čitavu deceniju, a malo ko zna da su njih dvoje pre venčanja raskinuli na neko vreme, a onda obnovili romansu jer su shvatili da su suđeni jedno drugom.

Pročitajte Njenom zagrljaju Bosiljčić ne može da odoli, nije Jelena Tomašević (foto)

Jedina izjava Jelene Tomašević na temu raskida privukla je nezapamćenu pažnju javnosti.

- Desilo se to pre više od 10 godina. Ivan i ja smo se zabavljali i pod pritiskom medija smo se razišli. Svako je imao neku svoju priču, svoje mišljenje na to: treba ili ne treba.

Sad, iz ove perspektive, shvatam da nismo umeli sa tim da se nosimo, da smo mogli kroz sve to da prođemo mnogo elegantnije, ali tada to jednostavno nismo znali - otkrila je Jelena u emisiji „Kec na jedanaest”.

Nedugo nakon pomirenja Ivan je zatražio Jeleninu ruku, ali ne od njenog oca kako to obično biva, već od jedne neodoljive mlade dame.  

- Jelenina bratanica Đurđa je imala dve godine. I bila je glavni čuvar svoje tetke.

Kada sam došao da molim za Jeleninu ruku, nisam je tražio od njenog oca i majke, nego od Đurđe. Mala je bila ozbiljan igrač - otkrio je Bosiljčić jednom prilikom. 

Sudbonosno „da” mnogima omiljeni par izgovorio je čak dva puta, a kao kruna njihove ljubavi na svet je došla naslednica Nina.

Pročitajte Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić dva puta su se zavetovali na večnu ljubav, sve je bilo kao na filmu

Osim na emotivnom, Ivan i Jelena su danas povezani i na poslovnom planu. Naime, njih dvoje će početkom jula održati prvi zajednički koncert koji publika s nestrpljenjem očekuje. 

Naime, u pratnji Simfonijskog orkestra NPRS njih dvoje će 6. jula na Banja Luka Festu deliti veliku scenu, a koncert simbolično nosi naziv „Simfonija udvoje”.

Komentari. (0)

Loading