Kejt Midlton

Princ Vilijam prekršio tradiciju, verenički prsten Kejt Midlton krije tajnu (foto)

Autor:

21.01.2024 16:36

Foto: Chris Jackson / Getty Images

Foto: Chris Jackson / Getty Images

Verenički prsten Kejt Midlton krije tajnu, Vilijam prekršio tradiciju da bi je zaprosio



Kejt Midlton poznata je po nepogrešivoj eleganciji, a sve što obuče zna da iznese i u svakoj prilici izgleda besprekorno.

Iako nije od žena koje se razmeću luksuzom, supruga princa Vilijama nam povremeno stavi do znanja koja privatna kolekcija joj je omiljena. Reč je o riznici nakita čiju je vrednost teško izmeriti.

Chris Jackson - WPA Pool / Getty Images

 

U bogatoj kolekciji posebno mesto zauzima verenički prsten Kejt Midlton kojim ju je suprug zaprosio tokom odmora u Keniji u oktobru 2010. godine.

Pročitajte Ni maniri, ni lepota... Ovim je Kejt Midlton osvojila princa Vilijama, neobično

Verenički prsten Kejt Midlton sa plavim safirom i dijamantima pripadao je Vilijamovoj majci, princezi Dajani, zbog čega pored materijalne ima i sentimentalnu vrednost. 

- Nosio sam ga sa sobom u rancu oko tri nedelje pre toga i bukvalno nisam hteo da ga pustim, gde god sam otišao, držao sam ga u rukama, jer sam znao da ću biti u velikoj nevolji ako ova stvar nestane.

Čujete mnogo užasnih priča o prosidbi i stvarima koje su krenule naopako - prošlo je jako, jako dobro i bilo mi je zaista drago što je rekla da - objasnio je jednom prilikom princ Vilijam, a prenosi Glossy.

Pascal Le Segretain Getty Images

 

Uoči prosidbe Vilijam je, po svemu sudeći, prekršio važnu tradiciju. Naime, on nije tražio ruku od Kejtinog oca Majka jer se plašio da će ga odbiti.

Pročitajte Kejt Midlton operisana - Princeza u bolnici, ceo svet je sada uz nju

- Bio sam rastrzan između toga da prvo pitam Kejtinog oca, a onda mi je sinulo da bi on zaista mogao da kaže „ne“. Pomislio sam da, ako prvo pitam Kejt, onda on mora da pristane. 

Pa sam to uradio na taj način. Uspeo sam da razgovaram sa Majkom ubrzo nakon toga - ispričao je Vilijam jednom prilikom. 

Verenički prsten Kejt Midlton savršeno pristaje princezi, a dugo se spekulisalo da li ga je ona preradila.

- To je isti prsten i bio je potpuno iste veličine kada sam ga probala. Čast mi je što ga nosim, ​​nikada je nisam, nažalost, upoznala.

A sada sa decom i unucima, mislim da bi obožavala da bude baka. Bila bi apsolutno briljantna, nedostaje nam svaki dan - otkrila je Kejt. 

Chris Jackson/Getty Images

 

Podsećanja radi, princ Vilijam i Kejt Midlton u braku su od aprila 2011. godine, a kruna njihove velike ljubavi su ćerka Šarlot i sinovi Luj i Džordž

Komentari. (0)

Loading