Jelena i Novak

Nevolje u raju? Evo zašto Jelena nije bodrila Novaka sa tribina na Australijan openu

Autor:

19.01.2024 13:18

Foto: Photo by Matthew Stockman/Getty Images

Foto: Photo by Matthew Stockman/Getty Images

Brak Novaka i Jelene Đoković traje već deset godina, bilo je kriza...



Novaka Đokovića ovih dana gledamo na Australijan openu, ali mnogi su primetili da ga supruga Jelena ne bodri sa tribina.

Odmah su krenule spekulacije o braku Novaka i Jelene Đoković, a ona se ubrzo oglasila na društvenim mrežama i otkrila zašto neće doći u Australiju.

Ata Images

 

Naime, Jelena je objavila emotikone knjige i olovke, pa su mnogi pretpostavili da zbog dece i školskih obaveza nije mogla da bude uz supruga.

Pročitajte Napisao je sveštenik, a otpevala popadija... Ovako je nastala omiljena pesma Novaka Đokovića

Ipak, svaki put kada se Jelena ne pojavi na Novakovom turniru krenu nagađanja o njihovom odnosu, kao i o bračnoj krizi.

 

Prilikom gostovanja u emisiji "Ko sam tebi i šta sam sebi" Jelena Đoković je govorila o izazovima koje brak sa najboljim teniserom sveta nosi.

Ona je tada ispričala da joj je dugo trebalo da se prilagodi i prihvati da živi sa istorijskom ličnošću i pronađe balans u njihovom odnosu.

Pročitajte Novak urlao na Ivaniševića - Ako te pitam, nije sve ok! (video)

Prema pisanju domaćih medija, Jelena je čak tri puta pomišljala da ostavi Novaka, a bračne krize prebrodili su zahvaljujući teniserovoj majci Dijani.

- Nikad Jelena nije pomišljala da ode zauvek, ali je imala faze kada više nije mogla da se nosi sa Novakovim padovima i periodima kada se povlačio u sebe, te nije mogao da pronađe izlaz.

Brak Novaka i Jelene Đoković izdržao je sve prepreke

- Pored kuće, dece, bračnih obaveza, vođenja Fondacije, poslova, javnosti, imala je nad glavom i Novakove uspone i padove, ali i povredu lakta, tada im je bilo najteže.

Baš u to vreme imao je niz poraza i mnogi su ga kritikovali. Novak se povlačio u sebe, nije znao kako da se izbori sa pritiskom javnosti.

Jelena je pokušavala da ga podigne na razne načine, pričala je sa njima danima i noćima, tražeći način da ga vrati na put uspeha, ali on tada nije imao snage.

Ata Images

 

To ju je pogađalo pa je, da bi ga trgla, govorila da će otići i da se neće vratiti dok ne bude ponovo stari Nole - naveo je izvor za "Scandal!".

- Dijana je to na vreme osetila, pa je bila ključna u rešavanju problema. Dosta je tada Jeleni pomagala oko dece i drugih obaveza, ali ju je svakodnevno bodrila.

Pročitajte Niko nije primetio sve ove godine - Neobičan detalj na venčanici Jelene Đoković ne očekuje se od moderne mlade

- Kroz suze joj je ponavljala: "Ajde, ne padaj, moraš izdržati, na kraju sve ostane na nama ženama. Samo budi uz muža i biće sve u redu.

Žena je stub porodice, ako ona padne pada sve.

Zamisli kroz šta sam sve ja morala da prođem dok smo još bili podstanari i morala da se bavim mužem i decom i borim se da preživimo, okupiraj se time da održiš porodicu na okupu i da svi zajedno pregrmite ove teške trenutke.“

Profimedia

 

- Srećom, Jelena je poslušala Dijanine savete, a kasnije je i sam Novak u jednom dokumentarcu istakao da ga je samo Jelena spasila i naterala da se digne i okrene prirodi, mudrim mislima i veri.

Jelena je uspela da promeni Novakov način razmišljanja, da ga psihički ojača, i sada su zajedno uspeli da prevaziđu sve i postanu jači nego ikada - prenosi Stil.rs.

 

Komentari. (0)

Loading