Novak Đoković

Glumica šokira: Znam da je Novak zauzet čovek, ima i decu, ali vreme provedeno s njim nikad neću zaboraviti

Autor:

17.08.2023 10:18

Foto: Photo by Dean Mouhtaropoulos Getty Images

Foto: Photo by Dean Mouhtaropoulos Getty Images

Brak Novaka i Jelene Đoković je u centru pažnje, evo o čemu je reč



Brak Novaka Jelene Đoković važi za jedan od najskladnijih na javnoj sceni, ali kao i sav normalan svet i oni nailaze na trzavice.

Photo by Dean Mouhtaropoulos Getty Images / Matthew Stockma Getty Images

 

Najbolji teniser sveta tiha je patnja mnogih dama, a jedna od onih kojoj je teniser neprežaljena ljubav je indijska glumica Depika Padukone (37) koja je takođe u braku.

Pročitajte Romantika zamalo bila kobna - Novak je zaprosio Jelenu na nesvakidašnji način

- Novak me očarao na prvi pogled! Znam da je zauzet čovek, ima i decu, ali vreme provedeno s njim nikad neću zaboraviti.

Bio je šarmantan, ljubazan i izuzetno duhovit. Kad to spojite sa samopouzdanjem čoveka koji je najbolji na svetu u onome čime se bavi, jasno vam je zašto mu nijedna žena ne može odoleti.

Nikad nisam srela nikog ko mu je sličan! Nole će zato zauvek ostati moja najveća ljubav -  rekla je Depika, a prenosi Story.hr.

Glumica i teniser sreli su se 2014. na azijskoj Premier ligi, IPTL-u, a navodno su odmah krenule iskrice, a izvori bliski paru govorili su i kako su počeli intimnije da se druže.

Pročitajte Deset godina niko nije primetio - Njen lik se uvek nalazi na Novakovim patikama (foto)

Nakon polufinala Wimbldona naredne godine fotoreporteri su uslikali glumicu kako čeka Novaka ispred svlačionice da bi mu čestitala plasman u finale, kada je naletela na Jelenu, sa kojom je kratko popričala.

2016. su Novak i Deepika uhvaćeni su zajedno. On je igrao na Indian Wellsu pa je, već kad je bio u Americi, pogledao i košarkaški meč, a nakon utakmice je privatni vozač odveo glumicu i tenisera u jedan od najpoznatijih restorana u Kaliforniji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Vozili su se oboje na zadnjem sedištu automobila, a američki mediji nisu znali ko je Depika pa su pisali  kako je Novak proveo intimno veče sa nepoznatom, ali atraktivnim brinetom.

Pročitajte Balada sa snažnom porukom - Novak u noćnom provodu u Crnoj Gori, ova pesma ga baš pogodila (video)

Nisu znali koliko je ona popularna u Aziji. Kasnije je izvor za italijanske novine 'La Gazzetta dello Sport' tvrdio da je brak Novaka i Jelene Đoković u krizi. 

- Novak je pred razvodom. Jelena je shvatila da odnos njenog supruga s Depikom prelazi obično druženje i zbog toga je 'pukla'. Zatražila je od Novaka da razdvoje bankovne račune i spremna je da ga ostavi - pisao je pomenuti medij.

Đoković je tokom prvog sledećeg intervjua demantovao te navode, ali nije negirao da je blizak sa glumicom i istakao je kako Jelena nije ljubomorna jer je s indijskom glumicom odlična prijateljica.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading