Nikolina Pišek

Istina je da me varao: Nikolina Pišek otkrila pravu istinu o braku sa Vidojem, njene reči bole

Autor:

09.08.2023 11:10

Foto:

Foto:

Reči Nikoline Pišek bole, voditeljka otkrila istinu o neverstvu supruga Vidoja RistovićaIstoričar umetnosti Vidoje Ristović preminuo je 8. maja prošle godine, ostavivši iza sebe suprugu Nikolinu Pišek, njihovu ćerku Unu Sofiju, kao i naslednicu iz prvog braka Mateu.

O uzrocima smrti kao i o tome da je Vidoje bio neveran danima se pričalo i pisalo, a Nikolina je gostujući u podkastu “Skip Or Beep” rešila da prekine tišinu i otkrije pravu istinu o njihovom braku. 

Mirko Tabašević

 

- Istina je da je manje više sve što je napisano istina. To me je iznenadilo. Ja sam bila verna, a nisam pretpostavljala da je on neveran.

Po obdukcijskom nalazu bila je prisutna jedna ženska osoba u privatnom stanu. Zaboravila sam kako se ona zove, koja je priznala da je bila u nekakvoj vezi sa njim.

Pročitajte Nikolina Pišek ekskluzivno za Gloriju - Molila sam Vidoja da ode kod lekara, primećivala sam da teže diše

Moj svekar je to formulisao kao masaža. Ne znam ni dali je zaista ta ženska osoba bila prisutna jer je sve jako čudno.

Uglavnom, nalaz je pokazao da je umro od miokarditisa - rekla je Nikolina koja sa članovima Vidojeve porodice danas nije u kontaktu. 

ATA Images

 

- U to vreme sam bila sa Vidojevom majkom u kontaktu, a danas nisam ni sa jednim članom svoje bivše porodice. Ja kada sam se udavala sam naivno verovala da se udajem za sina, a ne za oca.

Pročitajte Godišnjica smrti - Na pomen sinu Miša Grof dovodi obezbeđenje, Nikolini poručio samo jedno

Svi imamo neke čudne situacije u prodicama i ne moraju sve porodice biti prisne i povezane. Nas dvoje smo imali svoj život u koji se oni nisu uplitali.

Doduše nisu ni imali želju da se upliću. Ali da, sa njegovom majkom sam imala neke normalne odnose koji sad to više nisu.

Nikolina priznaje da ne zna da li bi njen brak opstao da je Vidoje i dalje živ. 

- Ne znam da li bismo se razveli. Ja sam zapravo zagovornik nečega što ovde nisam ispoštovala a to je neka ogleda faza veze gde se morate dobro upoznati pre braka i usaglasiti svoje stavove.

Mi smo živeli na dve adrese, ja sam inače bila na privremenom radu u Beogradu kada smo se upoznali tako da nije bilo vremena za taj eksperiment. Danas bi za mnoge žene imala gomilu saveta.

Ljudi ne vole da uče na tuđim greškama, tako da svi učimo na svojoj koži - zaključila je voditeljka.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Lucija

13.08.2023 01:59

Nisi bolje ni zasluzila.Svemirska pravda.