Miša Grof

Otac Vidoja Ristovića primljen u bolnicu, pozlilo mu zbog sukoba sa Nikolinom Pišek, ona mu poručila samo jedno

Autor:

14.07.2023 09:25

Foto:

Foto:

Otac Vidoja Ristovića, Viktor, hospitalizovan je nakon što mu je iznenada pozlilo usled velikog stresaOtac Vidoja Ristovića, Viktor poznatiji kao Miša Grof, završio je u bolnici.

Viktor je teško podneo poslednja dešavanja koja ima u sukobu s Nikolinom Pišek, i morao je da potraži pomoć lekara.

ATA Images

 

Kako piše Kurir, otac Vidoja Ristovića hospitalizovan je jer mu je pozlilo od stresa.

On, prema priči izvora ovog lista, nije siguran da li će uspeti da povrati 800.000 evra, koje je navodno pozajmio svojoj snaji za izgradnju i renoviranje vile u Zagrebu, i zbog toga je njegovo zdravstveno stanje narušeno.

Pročitajte Nije više mogla da izdrži - Nikolina Pišek završila u bolnici

- Viktoru je danima loše. On za sve krivi Nikolinu i sukob koji ima s njom. Posebno se priprema za početak suđenja, na kojima će, kako kaže, izneti sve dokaze koje ima protiv nje.

Tvrdi da mu je kec u rukavu taj navodni dnevnik sa imenima snajinih ljubavnika. Mi taj dnevnik nismo videli, moguće je i da je sve izmislio kako bi iznervirao Nikolinu.

Stariji je čovek, sav ovaj stres od kada je Vidoje preminuo je mnogo uticao na njega iako on to ne želi da pokaže - ispričao je jedan Ristovićev prijatelj.

ATA Images

 

- U bolnici sam zbog stresa koji mi je prouzrokovala gospođica Nikolina. Svaki dan idem na terapije i infuzije. Imao bih svašta da kažem, ali trenutno nisam u mogućnosti.

Pozovite me večeras posle osam, pa ćemo pričati o svemu - rekao je za Kurir kratko Miša Grof, ali se kasnije na pozive novinara više nije javljao.

Nikolina Pišek je na sve to ljubazno izjavila:

- Žao mi je zbog njegovog stanja. Una i ja ćemo moliti za njega.

ATA Images

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading