Aco Pejović

U jeku glasina o neverstvu, Aco Pejović konačno progovorio, ništa više neće biti isto

Autor:

30.03.2024 18:43

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Brak Aca Pejovića važio je za jedan od najskladnijih dok se nisu pojavile spekulacije o prevari



Brak Aca Pejovića oduvek je bio simbol ljubavi, razumevanja, podrške i sloge, sve donedavno kada su počele da kruže glasine da je pevač neveran svojoj supruzi Biljani.

Njih dvoje su u ljubavi nešto više od tri decenije, a u braku dobili su tri ćerke, Mariju, Magdalenu i Ivu, koje su sada već odrasle devojke koje grade uspešne karijere, a zanimljivo je da nijedna nije pošla očevim stopama.

Amir Hamzagic/ATAImages

 

Pre izvesnog vremena iz neproverenih izvora u medijima je buknula vest da je folker u emotivnoj vezi sa izvesnom plavušom Anjom koja je vršnjakinja njegovih mezimica.

Kako se spekulisalo, ona ga je u stopu pratila na koncertima u inostranstvu gde su provodili vreme zajedno, a niko iz porodice Pejović se povodom tih spekulacija nije oglašavao.

Brak Aca Pejovića stabilan je

Sada je pevač prekinuo tišinu i jednom za sva vremena stavio tačku na brojne insinuacije koje se tiču njegovog braka, odnosa sa suprugom i porodice.

Ata Images/Antonio Ahel

 

- Mene to ne dotiče, bilo kakve objave, bilo šta... Ni mene ni moju porodicu.

Pročitajte Ćerka Aca Pejovića je uspešna doktorka, a malo ko zna da joj je tata jednom rečenicom promenio sve (video)

- Ja sam svoju porodicu zidao na ozbiljnim temeljima, a ti temelji su toliko čvrsti da nisam baš siguran da nečija torpeda mogu da ih sruše, rekao je pevač i otkrio kako njegova porodica reaguje na takve komentare.

- Mi se smejemo kući kad sedimo - rekao je za emisiju "Eglam".

Komentari. (2)

Loading
Sofi

31.03.2024 16:21

Tako je. Njima je lep njihov zivot, bas takav. Niko nikog nikad prevario nije.

Nevenka

01.04.2024 15:24

Hajde Aco ,pa i ti da ne zaostaneš,za sve za koje smo imali utisak stabilnih brakova prosuli si se kao pepeo na vetru,ipak dođe kad tad do preispitivanja prošlosti i u izobilju pojavljuju se plodovi mladosti i pucanja postojećih porodica,