Aco Pejović

Srce Aca Pejovića može da osvoji samo ovakva žena, Biljani je pošlo za rukom

Autor:

26.11.2023 19:00

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Izjava Aca Pejovića ne prestaje da se komentariše



Aco Pejović miljenik je ženske publike a njegovo srce davnih dana ukrala je jedna Biljana koja mu je podarila tri ćerke, Mariju, Ivu i Magdalenu.

O svojoj supruzi popularni pevač uvek govori sa puno ljubavi i uvek u superlativu, mada je najnovija izjava Aca Pejovića izazvala brojne komenetare u javnosti.

Ata Images

 

Ljubav Ace i Biljane je toliko jaka od prvog dana da su se oni svega nedelju dana po upoznavanju venčali, i nikada nisu imali emotivne trzavice niti su ih pratile spekulacije i skandali.

Pevačeva supruga pre nekoliko godina bila je ozbiljno bolesna, a on je sve vreme bio uz nju kao najveća podrška i činio nemoguće samo da se njegova Biljana izvuče, u čemu je i uspeo.

Izjava Aca Pejovića može biti protumačena na više načina

Nedavno je gostujući u Hrvatskoj odgovarao na pitanja novinara, a posebno je zanimljiva jedna izjava Aca Pejovića o ženama. 

Dražen Kokorić

 

Tačnije, o ženskim vrlinama. Na pitanje šta najviše voli i ceni kod lepšeg pola, rekao je: 

Pročitajte Prve fotografije - Biljana i Aco Pejović preplavljeni emocijama, ćerka Iva proslavila punoletstvo

- Iskrenost, ja volim iskrene ljude. Nekad iskrenost zna da zaboli, ali kada je to u pravo vreme i na pravom mestu mislim da je iskrenost najveća ljudska vrlina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 24sata (@24sata.hr)

Verovatno zato što nikada nije govorio o drugim ženama javno, niti o ženskim osobinama, mnogima je ova rečenica zaparala uši, ali mesta spekulacijama nema.

Pevač je iskreno kao i uvek odgovarao na pitanja medija, te verujemo da mu ni supruga nije zamerila izgovoreno.

Komentari. (0)

Loading