Porodica Đoković

Stefan i Tara glavni dekorateri: Jelka porodice Đoković nije nalik nijednoj koju ste videli (foto)

Autor:

27.12.2023 12:17

Foto: Clive Brunskill/Getty Images

Foto: Clive Brunskill/Getty Images

Jelka porodice Đoković uvek je posebno okićena, ove godine vladaju kraljevski tonovi



Novak i Jelena Đoković obožavaju praznike i trude se da ih provedu u porodičnom domu kad god im njegove profesionalne obaveze dozvole.

Najbolji teniser oglasio se na društvenim mrežama čestitajući katolički Božić i predstojeće praznike, a u prvom planu bila je jelka porodice Đoković.

Instagram

 

Novogodišnjim i božićnim praznicima najviše se raduju Stefan i Tara pa se mama uvek trudi da ispuni njihove želje kada je reč o dekoraciji doma i novogodišnje jelke.

Na video snimku koji je sportista objavio na Instagramu možemo videti da ove godine u njegovoj kući preovlađaju zlatni i srebrni tonovi.

Jelka porodice Đoković ukrašena je čarobno

- Srećan Božić svima koji danas slave. Takođe vam želim  srećnu Novu godinu. Nadam se da će vam se sve želje ostvariti u narednoj godini.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

- Ja lično želim više mira u svetu. Svet u kome će biti više razumevanja. Nadam se da ću imati nekih sjajnih momenata na teniskim turnirima u svetu - rekao je Novak dok je pozirao u svom domu ispred bogato okićene jelke.

Pročitajte Devojka Novaka Đokovića bila je ova odbojkašica, Dijana potvrdila glasine - Upoznala sam je

Skoro do plafona visoka jelka porodice Đoković dekorisana je na prvi pogled jednostavno, ali istovremeno je i veoma efektna zbog glomaznih ukrasa koji su u prvom planu.

Zlatne sijalice upotpunile su dekoraciju, a mnogi su prokomentarisali da na jelki nema čuvenog vrha, ali da je i bez njega savršena.

Komentari. (0)

Loading