Jelena Karleuša

Vila na Dedinju zasijala kao Vegas: Dvorište Jelene Karleuše spremno za praznike (foto)

Autor:

23.12.2023 12:37

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Dvorište Jelene Karleuše najlepše na Dedinju



Vila Jelene Karleuše koja je prošle godine renovirana, za vreme praznika zasijala je novim sjajem. Dekoracija u raskošnom domu na Dedinju ozbiljna je konkurencija domovima svetskih zvezda.

Pevačica se potrudila da za svoje naslednice Atinu i Niku priredi bajkovitu atmosferu pa se pobrinula da osim božanstvenog enterijera i eksterijer izgleda magično.

Miša Obradović

 

U dvorištu Jelene Karleuše u centru pažnje bio je ogroman svetlucavi irvas, koji noću posebno dolazi do izražaja.

Pročitajte Jelena Karleuša i na biračkom mestu objasnila zašto je najbolje obučena dama (foto)

Takođe smo primetili mnoštvo lampica i disko kugli koje su krasile pevačicinu terasu na kojoj je prava praznična atmosfera.

Instagram

 

Iako je nedavno otkrila da ne oseća naročitu euforiju povodom predstojećih praznika, Jelena se ipak odlučila da za svoje ćerke ukrasi dom baš kao što se to očekuje u ovo doba godine.

Pročitajte JK i Prija uslikane u restoranu! Oglasila se Jelena i otkrila - Prišla mi je...

„Nemam nikakav osećaj da se bliži Nova godina… imam osećaj kao da je neki mart. To me nije sprečilo da sredim praznično obe kuće (u drugoj živi Alfa, to je ona veća i lepša) i da potrošim nepotrebno puno para zbog čega se sad nerviram kao i svake godine.

Sve u svemu, praznici nam stižu“, napisala je ona nedavno na Instagramu kada je pokazala kako je ukrasila unutrašnjost kuće.

 

 

Ona je dom ukrasila u minimalističkom stilu, pa je nabavila nekoliko džinovskih jelki koje su bile prekrivene samo lampicama.

Ipak, dvorište Jelene Karleuše privuklo je najviše pažnje, a ako bi se biralo ono najraskošnije ukrašeno nema sumnje da bi muzička zvezda odnela pobedu.

Komentari. (0)

Loading