Jelena i Aleksandra

JK i Prija uslikane u restoranu! Oglasila se Jelena i otkrila: Prišla mi je...

Autor:

14.12.2023 11:51

Foto:

Foto:

Susret Jelene Karleuše i Aleksandre Prijović u beogradskom restoranu ne prestaje da se komentariše



Iako se mnogo spekulisalo o odnosu Jelene Karleuše i Aleksandre Prijović, sada je sve jasno.

Kako je mlada pevačica napravila opštu pometnju svojom regionalnom turnejom, pop diva imala je razne izjave vezane za tu temu, ali sinoćnji susret Jelene Karleuše i Aleksandre Prijović demantovao je sve novinske napise.

Karleuša je u nekoliko navrata komentarisala uspeh koji je njena mlađa koleginica napravila kao "fenomen trenutka". A po nekim izjavama moglo se zaključiti da ne prašta Prijovićevoj prijateljstvo sa Cecom Ražnatović.

Ipak, da među njima nema nesuglasica svima je jasno posle sinoćnjeg susreta Jelene Karleuše i Aleksandre Prijović u jednom beogradskom restoranu.

Susret Jelene Karleuše i Aleksandre Prijović zabeležio je paparaco

Karleuša je svratila u poznati prestonički restoran posle gostovanja na jednoj televiziji, dok je Aleksandra bila u opuštenom izdanju, bez trunke šminke i u trenerci.

Instagram

 

Prisutnima je delovalo da koleginice pričaju u potpuno mirnom tonu, što i jeste bio slučaj, a o svemu se oglasila i Jelena na svom Instagram-nalogu.

Pročitajte Zdravlje Jelene Karleuše narušeno, odbija lekare, bolovi su nepodnošljivi

- Prija je izuzetno PRIJAtna žena koja mi je prišla sa puno poštovanja, pohvalila moju decu kao lepo vaspitanu i neodoljivo me podsetila na Jelenu Rozgu, Draganu Mirković i Natašu Bekvalac, koje su takođe megafine u komunikaciji sa mnom.

- Šta da kažem sem da me vole te blage žene (ne znam šta vide u meni divljoj) i da me tim MAC-MAC pristupom potpuno razoružaju!

Da sam muško, vrtele bi me oko prsta, kupila bih im po „Birkin“, ovako imaju svu moju podršku - napisala je Karleuša.

Komentari. (0)

Loading