Aleksandra i Boško

Aleksandra Jeftanović napustila Boška: Šuška se da je svemu prethodila teška svađa, oglasio se i voditelj

Autor:

13.10.2023 10:03

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Posvađali se Aleksandra Jeftanović i Boško Jakovljević, prenose mediji



Posvađali se Aleksandra Jeftanović i Boško Jakovljević, zvuči vam nemoguće? I nama. Međutim, mediji prenose da je došlo do prekida saradnje i prijateljstva.

Dve i po decenije voditeljski par bio je nerazdvojan. Mnogi su ih smatrali pravim primerom prijateljstva na srpskoj javnoj sceni, ali očigledno je kamera beležila samo njihove lepe trenutke, a kao i u svakom odnosu, bilo je i onih teških momenata.

Boško Karanović

 

Na oduševljenje mnogih, pre tri godine pojavili su se zajedno na malim ekranima kao u dobra stara vremena. Njih dvoje već tri sezone uspešno vode emisiju, sve donedavno, kada je odnos između njih postao zategnut. 

Kako se spekuliše po domaćim medijima, do sukoba je došlo na snimanju jedne emisije pre nešto više od dve nedelje kada Boško nije dozvoljavao koleginici da postavi pitanje gostu.

Posvađali se Aleksandra Jeftanović i Boško Jakovljević, ovo je razlog

Situacija između njih dvoje je kulminirala tokom jedne emisije koju su snimali pre dve nedelje. Aleksandra tokom razgovora sa gostom navodno nije uspela da dođe do reči, odnosno da postavi pitanje od Boška, što ju je mnogo iznerviralo.

Instagram

 

Nakon emisije to je i rekla kolegi i iz manje-više bezazlene situacije krenula je rasprava. Nakon svega njih dvoje su se dogovorili da je najbolje da se raziđu, spekuliše se.

Pročitajte Boja vatre i strasti - Haljina Aleksandre Jeftanović svaku ženu pretvara u zavodnicu

Njihovi redovni gledaoci primetili su da lepe voditeljke nema, a ona je i potvrdila da više nije deo emisije „Kec na jedanaest” već da je u pregovorima za novu vikend emisiju, ne želeći da otkriva na kojoj televiziji.

Ovim povodom oglasio se i Boško koji je kratko prokomentarisao da spekulacije o svađi s najboljom prijateljicom nisu tačne, dok je Aleksandra na tu temu ostala nema.

 

Komentari. (0)

Loading