Ivana Škorić

Emotivni podvig koji će vas rasplakati: Bojanina bliznakinja ostvarila nemoguće dva dana posle sahrane

Autor:

29.04.2024 09:43

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Sestra Bojane Janković smogla je snage i uradila ovo, bravo Ivana



U petak, 19. aprila, tragično je preminula nekadašnja voditeljka Bojana Janković u 46. godini života, da bi sedam dana kasnije, u petak 26. aprila, bila ispraćena na večni počinak.

Sestra Bojane Janković, Ivana Škorić i ona su se zajedno pripremale za Beogradski maraton na kojem su bile redovne, ipak, prerana smrt ih je ove godine u tome sprečila.

Instagram

 

Sestre bliznakinje Nikolić, kako ih je cela Srbija poznavala, bile su veoma povezane i bliske, a poslednjih nekoliko meseci jedna drugoj uteha od kada im je majka u decembru preminula.

Ivana se i dalje trudi da nastavi život zbog dece koju je dobila u braku sa nekadašnjim odbojkašem Edinom Škorićem, ali i zbog Bojaninih mezimica Zoje i Iskre koje su takođe mnogo vezane za tetku.

Sestra Bojane Janković gestom rastužila čitavu javnost

Zato su se juče mnogi iznenadili kada su je videli na startu Beogradskog polumaratona odevenu u skroz crnu sportsku opremu.

Sestra Bojane Janković smogla je snage i istrčala trku koju je trebalo da trče zajedno, jedna pored druge, sa osmesima na licu, a medalju je posvetila tragično preminuloj bliznakinji.

Pročitajte Poznati u suzama, Bojaninoj sestri pozlilo u kapeli, bol je prejaka

- Kada si u paklu, najbolje je da nastaviš da trčiš. Medalja za tebe, moja B - napisala je Ivana u objavi na Instagramu.

Instagram/ivanova_kci

 

Instagram

 

 

Komentari. (0)

Loading