Novak Đoković

Bolovi su nepodnošljivi, Novak hitno primljen u Urgentni centar

Autor:

15.05.2024 18:18

Foto: Photo by Mike Hewitt/Getty Images

Foto: Photo by Mike Hewitt/Getty Images

Novak Đoković u Urgentnom centru završio je danas pre podne, ovo su detalji



Danas u prepodnevnim časovima Novak Đoković se pojavio u Urgentnom centru kako bi obavio snimanje glave usled povrede koju je zadobio na turniru.

Kako je preneo "Informer", teniser je odmah po sletanju iz italijanske prestonice odlučio da preventivno obavi sve potrebne pretrage kako bi se ustanovilo u kakvom se zdravstvenom stanju nalazi.

Profimedia

 

Izvori pomenutog medija potvrđuju da je najbolji teniser sveta tajno stigao u Urgentni centar nešto pre 10 časova, gde je obavio preglede glave, ali još uvek nisu poznati rezultati tog snimanja.

Prema informacijama, Đoković je bio dobro raspoložen i ljubazno se odazvao zaposlenima koji su želeli da se slikaju s njim iako se požalio na bol u glavi.

Novak Đoković u Urgentnom centru se dugo zadržao

Podsetimo, Novak je nakon meča u Rimu protiv Korentana Mutea prišao tribini kako bi podelio autograme navijačima, kada ga je povredila aluminijumska boca koja mu je slučajno pala na glavu.

Očigledno je da Đoković ima najviše poverenja u srpske lekare, što pokazuje činjenica da je odlučio da obavi preglede upravo u Beogradu.

Pročitajte Prvo oglašavanje Novaka Đokovića nakon incidenta u Rimu, evo kako se oseća

Iako samo znamo da je Novak Đoković danas završio u Urgentnom centru i boravio tamo nekoliko sati, nadamo se da povreda nije ozbiljna iako bolovi u glavi nisu prestajali od nemilog događaja.

Komentari. (0)

Loading