Bojana i Ivana

Iste a potpuno različite, ovo je Ivana, sestra bliznakinja prerano preminule Bojane Janković, svi je dobro znate

Autor:

20.04.2024 08:57

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Sestra Bojane Janković potpuno je slomljena i neutešna



Bojana Janković preminula je sinoć oko 19 časova u jednom stanu u Beogradu, a Hitna pomoć po izlasku na teren mogla je samo da konstatuje smrt.

Telo lepe voditeljke poslatko je na obdukciju, a pored njenih ćerki Zoje i Iskre, neutešna je i sestra Bojane Janković, Ivana Škorić.

Instagram

 

Sestre Nikolić, Bojana i Ivana, lepotom i šarmom su obeležile jednu eru, kada su početkom dvehiljaditih vodile emisiju „City”, a oduvek su imale topao i divan odnos.

Bile su veoma bliske celog života, a zajedno su studirale Fakultet političkih nauka i vodile muzičku emisiju „City”, kada su postale omiljena TV lica početkom dvehiljaditih.

Prošle godine Bojana je podelila selfi za koji je pozirala sa sestrom i napisala: „Moja najveća ljubav i moje sve”.

Sestra Bojane Janković bila je u braku sa Edinom Škorićem

Kako su ispričale u jednom od retkih zajedničkih intervjua, iako su fizički izgledale maltene kao jedna osoba, one su bile vrlo različite, što je njihova majka isticala i time što nije želela da ih oblači isto, kako je to često slučaj s blizancima.

- Mama je insistirala da ne budemo obučene isto kako bi nas razlikovali.

Rekla bih da je imala na umu i to da smo nas dve, iako fizički identične, ipak različite ličnosti, što se trudila da istakne odevanjem - objasnila je Bojana za Story.

 

 

- Mama je birala uglavnom odeću različitih boja, na čemu sam joj zahvalna. Nas dve smo se odmalena razlikovale i nikad nismo bile duplikat jedna drugoj - istakla je Ivana.

Ipak, kasnije su one izgradile sličan ukus, a sestra Bojane Janković uvek je isticala da one „imaju isti senzibilitet”.

Pročitajte Biljana Obradović od šoka ne može da govori - Bojana je teško podnela sve

Dok je Ivana učestvovala u rijalitiju „VIP Veliki brat”, Bojana joj je bila velika podrška, iako je istakla da se sama ne bi usudila na takav izazov.

- Ponosna sam na Ivanu jer je uspela da pokaže svoje pravo lice. Znala sam da će je svi ukućani zavoleti i ona je divna osoba koju mnogi cene.

Sigurna sam da ja ne bih imala hrabrosti da prihvatim takav izazov jer nemam u sebi toliko slobodnog duha kao ona, ali možda jednom promenim svoj stav - zaključila je Bojana.

 

 

Komentari. (0)

Loading