Bojana Janković

Bojanina poslednja želja nije bila vezana za ćerke i porodicu, prerana smrt zauvek ju je ostavila neostvarenom

Autor:

21.04.2024 11:41

Foto: printscreen K1

Foto: printscreen K1

Poslednja želja Bojane Janković bila je ova



Poslednja želja Bojane Janković nije bila vezana za ćerke, porodicu ili posao, već za njenu posebnu ljubav koju je spoznala tek pre nekoliko godina.

Lepa voditeljka pronađena je mrtva u petak u stanu svojih roditelja na Novom Beogradu, a uzrok smrti i dalje je nepoznat.

Instagram

 

O njenom životu već dva dana se piše i priča, a ono što su znali samo njeni najbliži jeste da je Bojanina velika ljubav bilo trčanje.

Naime, ona je 2021. godine istrčala prvi beogradski maraton a planirala je ove godine da učini isto.

Obožavala je sport i više puta je objavljivala fotografije kako trenira ili trči, a o njenoj vitkoj figuri posle dva porođaja pričalo se svuda.

Pročitajte Biljana Obradović od šoka ne može da govori - Bojana je teško podnela sve

- Bojana je mnogo volela sport, svi su znali šta to za nju znači i koliki joj je izduvni ventil. Ona je na 34. beogradskom maratonu učestvovala sa sestrom, a svi su joj čestitali na angažovanju posle završetka manifestacije.

Sa jednom drugaricom je nedavno pričala da bi volela da istrči još jedan maraton, odnosno, da bi učestvovala više puta. Nije se zadovoljila jednim maratonom.

Za nju to nije bilo nikakvo dokazivanje, već stil života i nešto što je mnogo ispunjavalo - otkrio je upućeni izvor koja je to bila poslednja želja Bojane Janković.

 

 

Komentari. (0)

Loading