Mirka Vasiljević

Mirka Vasiljević otkriva kako će proslaviti Uskrs: Ove godine ništa neće biti isto

Autor:

03.05.2024 18:37

Foto: Dalibor Danilović

Foto: Dalibor Danilović

Uskrs u domu Mirke Vasiljević će ove godine biti potpuno drugačiji, glumica otkrila detalje



Uskrs u domu Mirke Vasiljević i Vujadina Savića spremno se dočekuje. Uz pomoć najmlađih članova porodice glumica je ofarbala jaja, ipak, praznik će ove godine obeležiti na posve drugačiji način. 

Antonio Ahel/ATA Images

 

 Za razliku od prethodnih godina kada su zbog Vujadinovih poslovnih angažmana praznik proslavljali u inostranstvu, ovoga puta će svi članovi porodice biti na okupu. 

Pročitajte Iza imena Mirke Vasiljević krije se tužna priča, nećete zadržati suze

- Svake godine se, naravno, farbaju jaja. Bili smo u situaciji da smo, zbog Vujadinove fudbalske karijere, živeli dugo godina po inostranstvu, ali smo se i tamo snalazili da ofarbamo jaja, doduše u manjim količinama.

Gde god da smo se nalazili, uvek smo voleli da obeležimo praznik, a to je primer koji pokazujemo deci, da sutra kada imaju svoje porodice, znaju našu tradiciju i kulturu i sve što ide uz te običaje i praznike.

Kada sam bila mlađa, poznato mi je bilo klasično farbanje jaja, sa bojama i u lukovini. Svake godine igramo se tehnikama. Kad su deca bila dosta mlađa, nisu razumela te tehnike.

Međutim, kako su stariji, vole da su im jaja preciznije urađena i da imaju njihov lični pečat. Svi smo takmičarskog duha, tako da svako od nas voli da pobedi.

Pročitajte Bitno je da napravimo lepe uspomene - Mirka otkrila detalje o svom venčanju, Vujadin je spreman

- Kad se biraju jaja, to potraje, svako ima svoju caku kako proveri koje jaje mu deluje najtvrđe. Radujem se što ćemo svi biti zajedno ove godine.

Vujadin je pomoćni trener u Crvenoj zvezdi i na taj dan neće biti u srpskoj ligi utakmica, pa će na praznik biti tu sa nama. 

Kad smo bili u inostranstvu, dešavalo se da nam se praznici mimoilaze u tim mesecima i datumima, pa nekada on nije bio tu. Ja sam tada obeležavala praznik sa decom, pa smo čekali tatu sutradan da dođe.

Ove godine ćemo svi zajedno kvalitetno provesti vreme - otkrila je Mirka, a prenosi Blic

Komentari. (0)

Loading