Danijela Dimitrovska

U domu Danijele Dimitrovske sve je spremno za Uskrs: Šarena jaja, osmeh i on (foto)

Autor:

03.05.2024 17:21

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Uskrs u domu Danijele Dimitrovske spremno se dočekujeU domovima poznatih se na Veliki petak tradicionalno farbaju jaja. Taj običaj poštuju sve porodice, a u kućama gde ima i dece domaćice se trude da jaja budu što lepša.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Ovog posla prihvatila se i voditeljka Danijela Dimitrovska koja je putem društvenih mreža podelila delić atmosfere iz porodičnog doma.

Pročitajte Džaba šminka i skupo odelo - Ruku Danijele Dimitrovske svi gledaju, razlog je ovo (foto)

Uskrs u domu Danijele Dimitrovske, kao svake godine, protiče u porodičnoj idili, a prazniku se najviše raduje njen sin Matija koji je, sasvim sigurno, pomogao mami prilikom oslikavanja uskršnjih jaja.

Da je nekadašnja manekenka izvrsna domaćica pokazao nam je i video snimak koji je osvanuo na Instagramu, a moderna tehnika farbanja jaja u čaši joj se najviše dopada.

- Danas naravno farbamo jaja, nadam se da i vi uživate u praznicima sa porodicom i bliskim ljudima - veselo je poručila.  

Instagram

 

Uskrs u domu Danijele Dimitrovske spremno se dočekuje, a osim sina i članova porodice za prazničnom trpezom manekenki će se najverovatnije pridružiti i fudbaler Jevrem Kosanić.

Komentari. (0)

Loading