Mirka i Vukadin

Bitno je da napravimo lepe uspomene: Mirka otkrila detalje o svom venčanju, Vujadin je spreman

Autor:

13.03.2024 18:45

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić planiraju venčanje, glumica otkrila sve detaljeMirka Vasiljević i Vujadin Savić važe za jedan od najskladnijih parova. Četvoro mališana dokaz su njihove velike ljubavi koja nikako da bude krunisana brakom.

Ata Images

Da li im je svadba u planu, koliko će zvanica biti i ko je „kriv” što ranije nisu razmenili bračne zavete samo su neka od pitanja na koja je Mirka Vasiljević nedavno odgovorila.

Pročitajte Mirkina i Vujadinova deca prvi put u javnosti na okupu, imali su najbolji povod (foto)

- Ja sam kriva, Vujadin je tu jednostavniji i što se njega tiče, svadba može već da bude sutra. On bi sa dva-tri poziva organizovao sve, dok ja razmišljam o boji salveta i tako nekim stvarima.

Ali kako sam starija, nekako shvatam da je manje ipak više i da je najbitnije kakva će biti atmosfera. Važno mi je da nam svi bitni ljudi budu tu, da se lepo provedemo i da napravimo lepe uspomene.

Antonio Ahel/ATAImages

 

To je ono što ne može niko da nam oduzme i to će nam jednog dana, kada ostarimo, grejati srce i dušu. Pošto sam ja kompikovanija, obećala sam Vujadinu da će svadbe biti, sada samo da vidimo koje godine.

Nadam se da neće proći još 14 godina - rekla je glumica za „Grand”. 

Komentari. (0)

Loading