Mirka i Vujadin

Trebalo je da bude u maju, Mirka i Vujadin otkazali svadbu, ona je stala između njih

Autor:

13.05.2024 11:11

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Svadba Mirke i Vujadina dugo je iščekivana, ipak, još uvek nije pravi trenutak za gala proslavu



Imaju četvoro dece, više od 15 godina su u ljubavi pa se uvek nameće pitanje kada će se konačno dogoditi svadba Mirke i Vujadina?

Iako im papir ništa ne znači, glumica je već nekoliko puta istakla da je ona glavni „krivac” što još uvek nisu stali na ludi kamen.

Boško Karanović

 

Mirka je dokaz da se sve može kad se hoće, pored četvoro mališana kojima je maksimalno posvećena, nekoliko predstava na kojima radi, ona odnedavno ima i još jedan posao.

Postala je voditeljka na kablovskom kanalu emisije o kulinarstvu, koje je njena velika strast i nije tajna da se u kuhinji odlično snalazi.

Svadba Mirke i Vujadina i dalje je „na čekanju”

Uprkos brojnim obavezama, ona se trudi da pronađe vreme koje će ona i njen dugogodišnji partner Vujadin Savić provesti sami i baš onako kako žele, te im malo vremena ostaje za neke druge stvari, kao što je priprema venčanja.

Svadba Mirke i Vujadina godinama se planira, ali čini se da će ona još neko vreme sačekati zbog njenog novog poslovnog angažmana, o čemu je i sama progovorila:

- Priznajem da sam ja krivac što još nismo venčani. Opterećivala sam se raznim detaljima dok sam bila mlađa. Sad imamo malo vremena za sebe pojedinačno.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Troje dece imaju jedanaest aktivnosti od ponedeljka do petka, nemamo mnogo prilike da budemo zajedno. Oni odrastaju, otići će svojim putem, a uspomene koje se stvaraju u porodici niko ne može da oduzme.

To će grejati srce i dušu kad dođemo u zrele godine. Tad možemo da budemo mirni i spokojni zato što smo proveli zajedno lep deo života kad su deca bila pod našim krovom.

Pročitajte Mirka Vasiljević Vujadinu oprostila prevaru? Evo kako ga je pravdala

I Vujadinov i moj posao pun je neizvesnosti, pa kad moj muž dobije taj kratki odmor, želim da ga zadržim za nas, da radimo šta nam je volja.

I tako, iz godine u godinu, očas prođe 15! Sad je mnogo veći i broj ljudi koji treba da nam dođe na svadbu.

Želeli smo da krajem maja imamo veliku privatnu proslavu, ali meni je upao ovaj projekat s kuvanjem baš tih dana. Opet se mimoilazimo, ali znam da će svadba doći baš kad bude trebalo - rekla je lepa glumica za „Stil”.

Komentari. (0)

Loading