Mirka i Vujadin

Mirka Vasiljević Vujadinu oprostila prevaru? Evo kako ga je pravdala

Autor:

25.02.2024 21:15

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Odnos Mirke Vasiljević i Vujadina Savića privlači dosta pažnje



Odnos Mirke Vasiljević i Vujadina Savića često je pod lupom javnosti. Budući da su vezu započeli kao jako mladi i da su ubrzo postali roditelji, Mirka se maksimalno posvetila deci i noćne izlaske sasvim ostavila po strani.

S druge strane, ne može se isto reći za njenog nevenčanog supruga koji je u više navrata uslikan u noćnom provodu, a svojevremeno je bio isuviše prisan sa jednom ženskom osobom.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Mirka je Vujadinu sve to oprostila.

- On jeste bio na fotografijama, to je činjenica, ali morao je da vežba. To je tema o kojoj nisam želela da govorim za medije jer su mediji sedma sila, a sa silom se ne treba puno šaliti i imati neki sukob.

Pročitajte Konačno sve izašlo na videlo - Ovo je istina o odnosu Mirke Vasiljević i Duleta Savića

Oni su malo napali nas, bili smo im interesantni, svašta su pisali. On jeste bio na fotografijama, ali šta sad, bože moj... Vežbalo se - rekla je Mirka u emisiji „Amidži šou”.

Glumica tvrdi da je nije pogodila fotografija na kojoj je Vujadin sa nepoznatom devojkom u provodu.

Na odnos Mirke Vasiljević i Vujadina Savića ne utiče njegov noćni život, kako je sama nedavno otkrila.

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Nemam problem da Vujadin izlazi bez mene. Svako od nas ima svoju slobodu, svako ima pravo da radi šta god hoće. Ne možete nikoga ni u čemu zaustaviti. Ako želi, naći će način da pobegne – izjavila je glumica.

Pročitajte Mirka Vasiljević odlučila - Vreme je za krupne životne promene, Vujadin nemoćan

Volim da izađem sama, a volim i sa njim. Imam želje, volje i snage za izlascima, samo da je kvalitetno društvo - rekla je glumica za „Blic” i tada istakla kako postoji određena doza ljubomora između nje i Vujadina.

Ako nema povoda, nema razloga za ljubomoru. Ne bih sigurno volela da nikada ne znam gde je i šta radi. Mene šta interesuje, ja direktno i otvoreno pitam.

Ako imam neku sumnju, odmah sednemo i porazgovaramo. Nikada jedno drugom nismo pravili scene zbog ljubomore. Znamo šta je za javnost, a šta za privatnost.

Komentari. (0)

Loading