Mirka i Vujadin

Mirka izašla u provod bez supruga u nikad vatrenijem izdanju, pa progovorila o braku: Što je stariji...

Autor:

08.11.2023 11:20

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić dugo su u vanbračnoj zajednici, glumica otkrila detalje



Mirka Vasiljević prisustvovala je sinoć jednom prestoničkom događaju, a njeno pojavljivanje privuklo je najviše pažnje. 

Lepa glumica je blistala u crvenoj haljini, ali bez nevenčanog supruga Vujadina Savića. Mirka je za medije otkrila detalje njenog i Vujadinovog odnosa.

Ata Images

 

– Veoma je veseo kad popije i neće da ide kući, voli da se proveseli, ali što je zreliji, stariji i iskusniji, gleda da to bude u granicama normale – otkrila je Mirka i poručila da joj nije problem da na ovakve događaje dođe i sama.

– Lepo je kad smo zajedno, kad se spoji lepo i korisno, ali ako ne, ja uvek nađem nekog s kim mogu da provedem lepo veče. Tu su i kolege, i poznanici i dosta ljudi koje nemam prilike često privatno da viđam – rekla je glumica.

Pročitajte Prerano je napustio njen život - Evo ko je bio otac Mirke Vasiljević

Ona je takođe istakla i kako se trudi da svom partneru, kad god može, da vetar u leđa i podrži ga u svim poslovnim poduhvatima. Poznato je da je Mirka svom izabraniku najveća podrška, trudi se da ga ne zove kada je u karantinu ili ima važnu utakmicu.

Ata Images

 

Podsetimo, Mirka Vasiljević i Vujadin Savić dugi niz godina su u vanbračnoj zajednici u kojoj su dobili četvoro dece: Adrijana, AdrianuMihajla i Aniku.

 

Komentari. (0)

Loading