Mirka Vasiljević

Mirka Vasiljević odlučila: Vreme je za krupne životne promene, Vujadin nemoćan

Autor:

09.02.2024 15:41

Foto: Antonio Anhel / Ata images

Foto: Antonio Anhel / Ata images

Mirka Vasiljević pokrenula novi biznis sa prijateljicom, evo o čemu je rečMirka Vasiljević uspešno balansira između majčinstva i karijere, pa se mnogi pitaju kako sve postiže.

Da je glumica željna dodatne akcije u životu, shvatili smo kada smo saznali da je Mirka Vasiljević pokrenula novi biznis sa najboljom prijateljicom.

Antonio Anhel/Ata Images

 

Uverili smo se bezbroj puta da se lepa glumica odlično snalazi u kuhinji, a njena specijalnost su slatkiši koje Andrej, Adriana, Mihajlo i Anika obožavaju.

Baš zbog toga odlučila je da se oproba u toj privrednoj grani.

Naime, Mirka Vasiljević pokrenula biznis je sa bliskom prijateljicom te zajedno spremaju zdrave slatkiše, tačnije torte.

Mirka Vasiljević pokrenula biznis

Kako je istakla nedavno za medije, ona za cilj ima da njeni proizvodi postanu popularni zbog kvalitetnih namirnica, a ne zbog toga što ih ona pravi.

M.K./ATAImages

 

- Želela sam da kvalitet bude u prvom planu, a ne to ko pravi torte i da se pominje moje ime. Od početka do kraja je u tortama prisutno sveže voće.

Pročitajte Konačno sve izašlo na videlo - Ovo je istina o odnosu Mirke Vasiljević i Duleta Savića

Sa prijateljicom sam osmislila nešto što je drugačije, a da nije klasičan voćni tanjir.

Moja želja za kreativnošću je pretočena u ukusne poslastice.

Prijateljica i ja se dopunjujemo i želja nam je da jedna zdrava, ukusna i vizuelno lepa poslastica bude prisutna na slavljima zbog same ideje i koncepta - rekla je Mirka.

Komentari. (0)

Loading