Mirka i Dušan

Konačno sve izašlo na videlo: Ovo je istina o odnosu Mirke Vasiljević i Duleta Savića

Autor:

07.02.2024 17:01

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Odnos Mirke Vasiljević i Duleta Savića - ovo je istina



Mirka Vasiljević poznata je kao porodična žena. Lepa glumica uspešno balansira između karijere i privatnog života, ali porodica je ipak uvek u fokusu.

Ona je suprugu, fudbaleru Vujadinu Saviću najveća podrška, a mnogi se pitaju kakav je odnos Mirke Vasiljević i Duleta Savića, njenog svekra?

Antonio Ahel/ATAImages

 

Legendarni fudbaler prilikom gostovanja na „Una“ televiziji u emisiji „Una, due, tre“ govorio je o svojoj snaji, pa smo saznali kakvo mišljenje ima o njoj.

- Mislim da ona daje najbolji primer mladim devojkama da postoji nešto mnogo važnije od izlazaka uveče i slikanja po klubovima.

Pročitajte Mirkina i Vujadinova deca prvi put u javnosti na okupu, imali su najbolji povod (foto)

Želeo bih da Srbija ima više Mirki - zaključio je on, te više niko neće dovoditi u pitanje kakav je odnos Mirke Vasiljević i Duleta Savića.

Una televizija printscreen

 

I Mirka ima i te kako lepo mišljenje o svom svekru i svekrvi o čemu je svojevremeno govorila.

- Ukoliko dođemo do situacije da mi nešto smeta ili da mi ne odgovara, a budući da sam uz njih odrasla, da sam tu od svoje 19. godine, onda im to i kažem - otkrila je glumica.

Pročitajte Sada neka budu blizanci - Mirka Vasiljević oduševila naciju!

- Dušan i ja smo nekako sličniji, tako da slično funkcionišemo, dok sa Marinom ima situacija da jedno misli, drugo se desi, treće razume, tako da sa njom nešto više razgovaram nego sa Dušanom.

Antonio Ahel/ATAImages

 

- I oni imaju pravo da meni kažu ako im nešto smeta.

Komentari. (0)

Loading