Alen Slavica

Alen Slavica snimio je veliki hit "Dao sam ti dušu" i nestao, danas ima 59 godina, ovo je zaista on (foto)

Autor:

27.04.2024 12:43

Foto: printscreen youtube pesma "Dao sam ti dušu"

Foto: printscreen youtube pesma "Dao sam ti dušu"

Alen Slavica bio je miljenik pripadnica lepšeg pola



Alen Slavica svojim baladama i glasom žario je i palio nekadašnjom Jugoslavijom. 

Sa 13 godina osvaja prvo mesto na takmičenju „Prvi glas Karlovca“ u svom rodnom gradu. Ubrzo potom snima svoj prvi album pod nazivom „Alen 1“, a za njim i drugi „Alen 2“.

Osamdesetih godina ima je veliki broj hitova, ali je definitivno najpoznatiji "Dao sam ti dušu“. Osim što ga je ova pesma proslavila, istoimeni album je prodat u platinastom tiražu.

"Što se tiče samog pevanja, znam samo da je to u meni od kad sam se rodio. U školi, na priredbama, u autobusu, kad bismo putovali na izlete, zabavljao sam pesmom čitav razred. Činilo mi se nekako kao da je bilo predodređeno da postanem pevač“, napisao je u autobiografskoj knjizi „Životni autoput“ koju je 2014. godine posvetio ćerki Emi.

Pročitajte Evo koliko je Jovana Joksimović zaista visoka, Vikipedija greši - Ma gde, to nije istina!

- Ideju o pisanju knjige imam već godinama. Konačno, doneo sam odluku da podelim sa čitaocima razne susrete, dogodovštine, osvrt na muzičku karijeru, život u Kanadi, Americi i, naravno, detinjstvo u rodnom Karlovcu - izjavio je Alen Slavica, prenosi "Puls".

Malo je poznato da je pesmu "Ludujem“ prvi otpevao upravo Alen, iako je prerada ove pesme proslavila Dženana Lončarevića.

Alen Slavica veoma je aktivan na Instagramu i često objavljuje fotografije kako privatne, tako i sa nastupa, a trenutno sa suprugom Sandrom i ćerkom Emom živi u Americi.

Kako izgledaju supruga i ćerka Alena Slavice pogledajte OVDE

 

Komentari. (0)

Loading