Mirka i Vujadin

Posle dugo vremena uslikani zajedno: Mirka u nikad kraćoj suknji, Vujadinov stajling posebna priča...

Autor:

29.09.2023 15:30

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Da li su Mirka Vasiljević i Vujadin Savić najlepši par na estradi?



Sinoć je u Štark Areni Aleksandra Prijović započela svoju turneju i održala prvi od tri solistička koncerta u Beogradu, na kome su se pojavile brojne poznate ličnosti.

Među njima smo primetili Mirku Vasiljević i Vujadina Savića koji su posle duže vremena uslikani zajedno, a njihov stajling privukao je dosta pažnje.

Boško Karanović

 

Glumica se ovaj put odlučila za nešto smeliji komplet, pa je uz mini suknju uklopila bluzu sa dubokim dekolteom, preko koje je nosila sako. Kombinaciju je upotpunila čizmama i torbom u zemljanim tonovima, dok je kosu prelomila u blage talase.

Pročitajte Nakit moćnih žena - Ogrlica, sat, narukvice i minđuše Mirke Vasiljević vrede kao stan u Beogradu (foto)

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić imali su jedan od najzapaženijih stajlinga večeri, a svi su komentarisali fudbalerovo sivo odelo sa karo dezenom. Par je čitave večeri bio lepo raspoložen, pa nema sumnje da su uživali u višečasovnom spektaklu.

Ata Images

 

Inače, Mirkini modni izbori često su i te kako hvaljeni, te smo navikli da je viđamo na listama najbolje odevenih javnih ličnosti.

Njen stil je oličenje dobrog ukusa, prefinjenosti i elegancije, a inače bira svedena izdanja koja ne otkrivaju mnogo, te je stoga sinoćnji autifit bio pravo osveženje.

Kako se vama dopada Mirkin stajling?

 

Komentari. (0)

Loading