Jelena Đoković

Jelena Đoković za nakit dala skoro pola miliona dolara, a za haljinu samo ovoliko dinara

Autor:

27.04.2024 16:42

Foto: Photo by Angel Martinez/Getty Images for Laureus

Foto: Photo by Angel Martinez/Getty Images for Laureus

Haljina Jelene Đoković ostavlja bez daha, poželeće je svaka damaPre pet dana Novak Đoković po peti put je proglašen za najboljeg sportistu sveta, čime se izjednačio sa kolegom Rodžerom Federerom.

Ipak, iako je još jednom ostvario nezapamaćeni uspeh, čini se da je te večeri haljina Jelene Đoković ipak ukrala šou, makar kada je reč o modi.

Beatriz Velasco/Getty Images

 

Noletova supruga odlučila se za proverenu kombinaciju crne duge haljine, u kojoj je doslovno izgledala kao milion dolara.

Jednostavna, a efektna haljina Jelene Đoković nosila je potpis srpske kreatorke Dragane Ognjenović, a ono što je dodatno oduševilo jeste podatak da košta 59.000 dinara.

Haljina Jelene Đoković san snova

Međutim, ono na čemu Jelena nije štedela bio je nakit najpopularnijeg brenda "Cartier", a od cifara će vam se zavrteti u glavi.

Ogrlica ima 71 dijamant od 7,98 karata i 142 dijamanta od 6,77 karata. Cena na zvaničnom sajtu je - 194.000 dolara. Sitnica.

Minđuše su isti rad kao i ogrlica, sastoje se od 19 dijamanata od 1,64 karata, te 10 dijamanata od 2,25 karata. Njihova cena je 78.500 dolara.

Na ruci je imala prsten “Reflection de Cartier”, sa istim radom, čija je cena približna ceni minđuša, piše "Telegraf".

Javier Soriano/Profimedia

 

 

Komentari. (0)

Loading