Jelena Đoković

Supruga najboljeg tenisera sveta uslikana u ovome: Ocenite stajling Jelene Đoković (anketa)

Autor:

07.04.2024 19:00

Foto: Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Foto: Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Stajling Jelene Đoković svaka dama može da priušti, da li vam se dopadaTitula supruge najboljeg tenisera sveta koju nosi Jelena Đoković nije lako opravdati. Svako njeno pojavljivanje u javnosti pomno je ispraćeno i čitava planeta redovno komentariše šta je ovog puta obukla.

Ni najnoviji stajling Jelene Đoković nije prošao nezapaženo iako je prilično ležeran.

Clive Brunskill / Getty Images

 

Za dan koji je provela u prirodi Novakova supruga ponela je jednostavnu, a opet krajnje stilizovanu kombinaciju koju svaka žena može da iskopira.

Kako biste izgledale poput nje, odnosno stilizovano, a kao da niste uložile previše truda, sve što vam treba su dobar džins i lagana svilena majica na bretele.

Pročitajte Umesto u Novaka i Nikolu Jokića, svi su gledali u Jelenu, sako i tašnica uz ovo na nogama

Stajling Jelene Đoković upotpunio je džemper koji je prebacila preko ramena, koji je savršen za prohladno prolećno veče.

Sunčane naočare, sveden nakit i sat najbolje se slažu uz svakodnevni autift, dok će kosa prelomljena u blage talase zaokružiti ovu modnu priču.

 

 

Iako može da priušti sve što poželi, Jelena je oduvek važila za skromnu osobu, pa ćete je najčešće viđati upravo u ovakvim izdanjima koje i vi možete da iskopirate.

Anketa

Komentari. (0)

Loading